zondag 1 december 2013

3 jaar Blog Candy


Hallo allemaal,

Dit bericht blijft bovenaan staan tot en met 6 december 2013
Voor nieuwe berichten s.v.p. naar beneden scrollen.

Op 6 december 2013 is het 3 jaar geleden dat ik dit blog ben begonnen. En wat vind ik het nog steeds leuk om te blogggen. Het is iets minder geworden door Facebook (ik merk dat daar massaal op gereageerd wordt..), maar dat mag de pret toch niet drukken ;-).
Een reden om het te vieren, vind ik, vandaar deze candy:
voor het 3-jarig bestaan van mijn blog en bedankje voor al jullie bezoekjes/complimenten/lieve reactie's!!
En ook maar steeds weer afwachten of ik met een kaartje/creatie kom. De laatste jaren zijn niet bepaald makkelijk geweest voor mij. Het revalideren kost mij nog steeds veel tijd en energie. Maar goed......kaarten/creatie's maken zal ik altijd doen (hoe rot ik me soms ook kan voelen). Het is echt een uitlaadklep voor mij en ik haal er zoveel plezier uit. Het gaat op een langzamer tempo, dus ik maak op het moment niet zo heel veel kaarten/creatie's. Maar dat maakt mij niet uit, zolang ik nog maar iets doe :-).
Ik hoop dat het voor jullie ook niet uit maakt en dat je het gewoon leuk vind om af en toe op mijn blog te komen kijken :-).

Ik wil jullie vragen om wat te doen om deze candy
(nieuwe stempel van Joy! old letter butterfly) te kunnen winnen:

- wordt volger van mijn blog (als je dat nog niet bent)
- plaats in de zijbalk van je blog de bovenstaande foto van de candy met een link terug naar dit bericht
- vul je naam in bij Mr. Linky 
- laat een reactie achter, is niet verplicht maar wel leuk ;-))
- ik vind het onwijs leuk als je volger word van mijn blog omdat je de creaties leuk vind en niet alleen voor de candy ;-))

De winnaar maak ik bekend op 7 december 2013.

Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en ik wens jullie nog een hele fijne avond!



45 opmerkingen:

 1. Wat een leuke candy ga je weg geven.
  Ik doe graag mee.
  Heb ook geen facebook en merk wel dat men hier meer naar toe gaat werken, maar ik hou het bij mijn blog, want ben niet zo handig met de computer en dan ben ik dus al blij dat dit me wel lukt.
  Het maakt niet uit hoeveel kaartjes je maakt, maar het plezier en de ontspanning die je daardoor hebt is veel belangrijker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frouwkje,
  Alweer 3 jaar een Blog wat gaat het snel, gefeliciteerd en inderdaad FB is ook heel erg leuk..Ik doe niet mee aan je candy want stempels inkleuren is het nog steeds niet voor mij en zo..heeft een ander meer kans, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Frouwkje om een candy weg te geven en nog zo'n mooie ook. Ja meis, leven met pijn kan echt op sommige dagen rampzalig zijn. Maar jij bent nog zo jong. Op mijn leeftijd is het meer normaal. Maar ik leef met je mee. Pijn delen kan ik niet, maar je wel af en toe een hart onder de riem steken en je waarschuwen : NIET te veel hooi op je vork. Het valt er toch alleen maar af. hahaha gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf een candy, geweldig dus ik doe heel graag mee.
  Wow, al 3 jaar een blog, ik zelf pas ruim een jaar maar het werkt wel verslavend hoor. Wat is dit leuk om bij iedereen te kunnen kijken en zelf reacties te kunnen ontvangen. Facebook heb ik ook maar doe ik weinig mee, ik moet keuzes maken, er is zoveel wat ik wil (en soms ook moet) doen haha.
  Liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waow, Froukje, wat een mooie stempel is dit :)
  En wat leuk dat jij hier een candy mee doet. Super.
  Groetjes Geesje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Frouwkje ik wens je heel veel sterkte en gewoon een kaartje plaatsen wanneer het jou uit komt!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi meis
  via FB ben ik weer eens op je blog beland meis
  ik vind het echt super lief wat je doet, en of je nu iets minder doet aan kaarten en crea's, gezondheid gaat voor, ik heb het zelfde dillema, allen nu kan ik nog niet wat ik wil doen, maar ik heb bijna een paar pan pastels en deze pracht stempel daar zou ik dol graag mee gaan werken, ik vind het leuk dat je blog al 3 jaar bestaat meis, ik weet niet eens hoelang ik er op zit ;) en ik doe ook meer met FB dan blogs momenteel, ach de volger via blog's komen we steeds meer tegen meis, zo wij ook, hihihihihi, wat grappig is de trekking doe je op mijn man's verjaardag ;) en ik ben nummer 6 bij mr.linky, dank je wel voor een kans meis, een fijne avond, knufffffffffffffffffff

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een prachtige candy Frouwkje, en je moet doen wat goed voelt voor jezelf. Je maakt geweldig mooie dingen, dus als we wat langer moeten wachten, wat geeft het.
  Liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Frouwkje, wat leuk dat je ons wil verrassen met deze prachtige candy. Jammer dat je nu meer via facebook je creaties plaats. Dan missen we hier al je moois.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik plaats op facebook hetzelfde als op mijn blog hoor Aartje. Alleen krijg ik daar meer reactie. Dat bedoelde ik er mee :-). En dat geeft niet hoor.....dat gebeurt gewoon.
   Liefs, Frouwkje

   Verwijderen
 10. Wat vliegt de tijd, als ik dit lees dat je drie jaar blogt, denk ik ja dat doe ik ook al weer. Waar blijft de tijd.Een super mooie candy, die vlinder is super maar je creaties die ik op fb zie mogen er ook wezen. Ik doe met je mee en wordt volger, maar ik zie je inderdaad meer op fb. groetjes en succes, marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Frouwkje,
  Natuurlijk laat ik een reactie bij je achter!! Drie jaar al een blog, dan kom ik nog maar net kijken,hihi. Het is altijd een feest om naar je mooie kaarten en creaties te kijken en ik kom graag bij je langs, pas goed op je zelf en maak nog maar veel mooie dingen als je gezondheid dat toe laat en ik doe graag met je prachtige candy mee en zet het op mijn side bar!
  liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Al weer 3 jaar, wat gaat de tijd toch snel.
  En wat een superleuke candy zeg !! Ik volg je al een tijd en blijf dat doen hoor.
  Al heb ik niet altijd tijd om reacties achter te laten, ik bekijk wel mijn leeslijst, dus zie het vanzelf als je weer eens iets moois hebt gemaakt.
  Pas goed op jezelf !!! Je gezondheid is toch het allerbelangrijkst. Wel heerlijk dat je je hobby als uitlaatklep hebt.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Frouwkje, gefeliciteerd met je (bijna) 3 jarig bestaan van je blog. Inderdaad wordt facebook nu meer gebruikt, ik merk het zelf ook op mijn blog. Je kunt op facebook sneller reageren maar op het blog meer details zien en wat meer schrijven.
  Je candy zet ik op mijn blog.
  liefs Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd hoor Frouwke, we kijken altijd weer uit naar jou creaties. Kunstwerkjes mag ik wel zeggen want wat kun jij allemaar voor moois kwijt op 1 kaart dat is echt geweldig. Heel veel sterkte met je gezondheid en we hopen dat je nog heel lang veel mooie kaarten mag maken.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Frouwkje,

  Via Jolanda kwam ik op jou blog en vind je creaties prachtig, daarom ben ik je volger geworden. Ik ga je candy in mijn sidebar plaatsen en wie wee tkomen er via mij ook nog nieuwe volgers bij jou!

  Groetjes Lisanne
  http://cardsbylies.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het altijd heel erg leuk om op je blog te komen
  kijken, je maakt echt prachtige kaarten.
  Ook ik herken het om toch ondanks een mindere
  gezondheid, energie op te kunnen doen in je hobby.
  Heel erg leuk dat je een candy geeft, ik doe graag mee.
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Frouwkje,
  Wat een tijd alweer. Kom ik daar aan met mijn half jaar blogland! Maar super leuk hier in blog land. Om al dat moois te zien bij iedereen. Ook hier!!! Hopelijk komen er nog volop jaren bij! Dat we mogen genieten van al het moois hier! Enne gefeliciteerd!!!
  Wat een super leuke candy, doe graag mee.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nou ik doe zeker mee hoor Frouwkje! Ik vind jouw creaties altijd prachtig en breng graag een bezoekje aan je blog.


  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat heerlijk dat deze hobby een uitlaatklep is en dat je er zoveel plezier aan beleeft Frouwkje. Ondanks alle tegenslag lukt het je toch maar om steeds iets prachtig te laten zien. De frequentie maakt helemaal niet uit, er van genieten is veel belangrijker. Op facebook ben ik minder actief (want daar vliegen de berichten me om de oren), het bloggen is iets relaxter voor mij. Ik hoop dat je nog heel lang plezier beleeft aan deze hobby. Je hebt overigens een geweldige candy!
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nog even en dan is het alweer 3 jaar geleden dat je met je blog begon, alvast gefeliciteerd. Het is fijn dat zelfs in moeilijke tijden je af en toe nog mooie creatie's laat zien.
  En dan nog een mooie candy, kom graag even om het hoekje kijken als je weer wat nieuws hebt gepost.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Geweldig lief gebaar van je, ja revalidatie kost nu eenmaal heel veel tijd, geduld en wilskracht,de stempel staat op mijn ellenlange wensenlijstje haha, dus waag graag een gokje,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Froukje

  Van harte gefeliciteerd zo lang alweer de tijd gaat zo hard ik heb mijn blog alweer zo een 5 jaar de tijd vliegt en ik heb ook zo vaak dat mijn gezondheid het niet toe laat om kaartjes te maken maar laat je weer wat zien je kleurwerk bewonder ik en ik doe graag een poging om je mooie candy te winnen ???? ben niet zo gelukkig maar wel in de liefde hahahahah maar het is een pracht candy dank je wel voor de kans

  Liefs Van Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik laat eigenlijk nooit reacties achter maar volg je blog trouw. Zelf plaats ik bewust niets op facebook omdat ik ook heel veel vrienden heb die niets met kaarten hebben. Op de blogs komen denk ik meer echt geïnteresseerde mensen langs alleen als ze allemaal als mij zijn krijg je geen reacties. Maar dat wil niet zeggen dat ik je werk niet bewonder. Integendeel je maakt supermooie dingen en dat je al vaak als mooiste beoordeeld bent in challenges zegt genoeg. Maar ik wil wel graag een gokje wagen voor de supermooie stempel.
  Hartelijke groet van Yvonne Rijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een leuke candy, ik ga zeker een gokje wagen
  groetjes anja

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Gefeliciteerd met je jarige blog Frouwkje! Heel erg leuk dat je deze leuke stempel weggeeft! Groetjes, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een hele mooie candy geef je weg. Ik heb je kaarten al vaker op facebook gezien maar nu je blog ontdekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hallo Fraukje,

  Ik kwam via FB nu net op je blog uit... ja de candy trok mij zeker maar, na wat rond gesnuffelt te hebben ben ik je volger geworden hoor.
  Vind het echt een heel mooi blog met vele mooie creatie's hoor dus ik blijf en dus niet alleen vanwege de candy!!
  Gefeliciteerd iig met het 3 jarig bestaan van je blog en hopelijk nog vele crea jaren erbij hoor!

  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Gefeliciteerd met je bijna 3 jarig bestaan van je blog. Bedankt voor de inspiratie die je al die tijd gegeven hebt. Ja Facebook maakt het er niet makkelijker op. Zit af en toe zo lang achter de pc als ik alles af ga. Maar leuk blijft het wel allemaal. Bedankt voor deze kans op deze geweldige stempel. Ik vind het echt een super mooie. Nu maar hopen dat ik zoet ben geweest :)
  Wens je nog heel veel mooie blog jaren toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Van harte gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je leuke blog die ik al een hele poos volg.
  En super mooi deze candy
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Lieve Frouwkje, Jij maakt prachtige dingen! Wat leuk dat je al 3 jaar een blog hebt zeg! Ik ben net met bloggen begonnen en vind het wel wat wennen....

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een mooi blog heb je. Ik heb ervan genoten. Ik ga je zeker volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. gefeliciteerd!!! ik hoop nog veel leuke dingen van je te mogen zien in de toekomst!
  groetjes miranda (miepeke)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. wow,wat een mooie candy,maar ik heb geen blog,en heb je eigen blog ingevoerd,pracht creaties komen er altijd voorbij,en gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 34. alvast gefeliciteerd 3 jaar alweer super leuk, ik ga ook niet zo hard maar alles wordt met liefde gemaakt net als bij jou.
  Liefs ghea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hoi Frouwkje, van harte gefeliciteerd met je 3 jarig blog :)
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een super gave candy!!!! Van harte gefeliciteerd met het 3-jarige bestaan van je blog.

  Veel liefs Glenda

  BeantwoordenVerwijderen
 37. hallo Frouwkje, als eerste gefeliciteerd met je 3 jarige blog bestaan:-)
  Ik heb wel facebook, maar zet daar niks van mijn creaties neer, een enkele keer zal je daar iets van mijn creaties zien, ik hou het liever bij mijn blog,
  http://cardsfromproudgranny.blogspot.nl/
  ik ben al een tijdje volger: bij jou blog, ik kom niet dagelijks langs, en zet ook niet altijd een berichtje neer bij een bezoekje, maar ik geniet wel altijd als ik kom,, je maak zulke mooie creaties:)
  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Jeetje wat een leuke candy heb jij. Gefeliciteerd met je 3 jarige blog. En leuk dat ik een kans mag wagen. En wel of niet winnen ik kom zeker vaker langs. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hoi Frouwkje
  Gefeliciteerd met je 3 jarig blog bestaan!
  Ik ben vaak eens even op je blog te vinden, je maakt zulke mooie dingen.
  En je kleurt zó mooi!!
  Hier kan ik weer inspiratie opdoen als ik in een creatief dipje zit.
  Je candy is om te smullen, dus ik wil graag een kansje wagen.
  Lieve groetjes Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Gefeliciteerd met je 3 jarig blog jubileum... Gave kaartjes maak je en je bent een inspiratie.

  Groetjes,
  Katja

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hallo Frouwke!
  Ik volg je blog ook al een tijdje en had niet in de gaten dat het al weer 3 jaar bestaat! Proficiat hiermee en ik wil nog lang van je mooie creaties genieten hoor! Facebook is niet aan mij besteed: maar ik blog gewoon door!
  Je geeft een schitterende candy weg! Dank je wel voor de kans om dit te winnen!
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik volg je al een tijdje en heb nu besloten om mee te doen met je candy. Erge mooie dingen maak je en ik leer altijd weer wat van het volgen van blogs. Leuk.

  Groetjes, Trees

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hoi Frouwkje, ik ken het gevoel helemaal. Zit zelf in zo'n situatie waar de gezondheidstoestand de bovenhand neemt. Heel vervelend soms als alles anders loopt dan je gepland had. Maarja,...gezondheid gaat voor zeker. Ben zelf ook een blogcandy gestart. Dus, heb je zin kan je altijd eens komen kijken. Je maakt knappe dingen. Ben benieuwd wat er nog meer volgt. grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hoi frouwkje. Al 3 jaar, dat is niet niks hoor. En wat je gezonheid betreft maakt het niet uit hoeveel kaartjes maakt. Zolang als het lukt en je beleeft er plezier aan, en je kan er ook een beetje rust in vinden is het heel goed voor je. De creaties die je maakt zijn heel erg mooi en leuk, super. liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoekje en het achterlaten van een reactie!!
Ik waardeer dat enorm :-) en lees ze met veel plezier!!
Veel liefs, Frouwkje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...