dinsdag 30 juli 2013

Hieperdepiep Hoera

Hallo allemaal,

Casper, onze kleinzoon, is helemaal ´gek´ van Woezel en Pip. Ik heb ook menig uurtje met hem meegekeken naar de filmpjes van Woezel en Pip. Dus vond ik wel dat ik voor zijn verjaardag hier iets mee moest doen ;-). Hij was 19 juli jarig. Het was een bijzonder gezellige, leuke dag ;-). Ik heb een kaart gemaakt waarin ze in de tovertuin feest vieren met tante Perenboom, de zingende tulpen, de zon, de vlinder en binnenin is ook nog buurpoes te zien. En hij herkende ze allemaal natuurlijk, zo leuk :-D.


Ik heb dit keer geen stempel gebruikt maar een 3-D vel van Woezel en Pip (WP10018 en WP10020). Dat was lang geleden dat ik een plaatje zo verwerkt heb. Ik ben het nog niet verleerd...... Het designpapier is ook van Woezel en Pip en heet 'feestje'.
Het witte hekje van Unique heb ik gekleurd met Distress Ink Antique linnen en de randen met Vintage Photo. De tekst en de tekstballon -6002/0206- is van Noor Design. De grasranden van Noor -6002/0137- heb ik verhoogd, met sileconenkit, opgeplakt. De bloemetjes komen uit eigen voorraad. De kleine vlinders heb ik gemaakt met een pons die ik al heel lang heb. Ik heb op de bloemetjes en de vlinders witte parelmoer stipjes gemaakt met een perlen pen van Viva -101-. De (zingende) tulpen zijn gemaakt met een stans van Marianne Design -LR0209-. Ik heb op de tulpen nog een gezichtje getekend (zo zie je zo ook in de filmpjes van Woezel en Pip ;-)). De boom is ook van MD -LR0203-.


Casper 2 jaar!!! Wat gaat de tijd snel..............
Ik heb de vlaggetjeslijn gemaakt met een stans van Noor 6003/0028 en de letters met de stans 6002/0141. De vierkante mal rechts is ook van Noor 6002/0147. Het rondje daarin heb ik van designpapier gemaakt en daar heb ik nog een persoonlijke tekst op geschreven.


Achterop nog de blauwe lucht met het hartje en vlinder uitgeknipt en opgeplakt. Dit is een stukje van het knipvel van Woezel en Pip.

Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reactie's op mijn vorige kaart :-D.
Ik wens jullie een hele fijne dag!!

              Veel liefs,
             Frouwkje.


6 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd, wat een leuke kaart heb je voor hem gemaakt zeg. Heerlijk vrolijk en wat leuk ook dat ie alles herkende.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd nog hoor! en met je kaart zal zelfs ik nog heel blij zijn, als een kind zo blij!!! echt heel gaaf!

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend Frouwkje, wat een prachtige kaart! Lekker vrolijk zoals het bij Woezel en Pip hoort, heel mooi bedacht en gemaakt!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Frouwkje,
  Nog van harte Gefeliciteerd met jullie kleinzoon Casper! En wat heb je een schit-te-ren-de kaart voor hem gemaakt. Woezel en Pip ik ken het wel, maar verder niet, maar ik ben dan ook nog geen Oma, hihi. Wat een fantastisch geheel, het is een beetje een klein prentenboekje geworden! En zo mooi en netjes weer afgewerkt! SJAPPO!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super gave kaart Frouwkje.
  Jullie kleinzoon zal er vast erg blij mee geweest zijn.
  Leuke kleurjes en weer prachtig afgewerkt.

  Groeten WIL

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super schattig en vrolijk kaartje! Je kleinzoon was vast helemaal in de wolken, echt een plaatje hoor.

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoekje en het achterlaten van een reactie!!
Ik waardeer dat enorm :-) en lees ze met veel plezier!!
Veel liefs, Frouwkje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...