vrijdag 20 maart 2015

Carpe Diem

Hallo allemaal,

Bedankt allemaal voor de lieve berichtjes op mijn vorige kaart. Bedankt ook voor alle lieve beterschapswensen. Dat is ook de reden dat ik even terug kom op mijn 'gezondheid'. De injectie viel me reuze mee. Het heeft (helaas) maar een paar dagen geholpen en toen was de pijn weer terug :-(.
Ik heb (waarschijnlijk) een slijmbeursontsteking in mijn rechterbeen/lies. Eerst een MRI laten maken op 26 maart a.s. omdat de orthopeed wil weten hoe het er precies uitziet. Wel ook terug gegaan naar de dokter omdat ik toch wel behoorlijke zware pijnstillers slikte (ook nog steeds voor de pijn in mijn rechterzij). Nu heb ik sinds woensdag ontstekingsremmers gehad, en dat gaat gelukkig nu wel wat beter met mijn been. Nog steeds pijn, maar dit is te verdragen.
Ondanks alles vind ik gewoon toch nog steeds zoveel leuk en ben ik blij dat ik kan kleuren en kaarten maken. Hele goede afleiding ook :-D.

Vandaag wil ik jullie graag een kaartje zien met een digi van Aurora Wings -Spiderwort Sprite-.
En....ooooo.....wat zijn daar nog veeeeeeellllll meer leuke digi's, weet niet welke ik het eerst zou willen kleuren. Ze zijn zo leuk!!!

Wat minder leuk is, is dat paars zo'n vervelende kleur is om te fotograferen. Ik heb dat iets aangepast in Paint Shop Pro. De strik is nog steeds niet de kleur zoals het is. Maar het komt in de buurt. Ik vind de kaart in het 'echt' toch wel mooier ;-).

'klik' op de foto voor een vergroting :-)

De basis van de kaart is gemaakt met Cardstock van ColorCore. Het designpapier is van BoBunny -Garden Girl Collection-. Ik heb het afdrukje uitgestanst met een Spellbinder Nestabilitie Standaard Circle Small, deze rand heb ik bewerkt met Distress Ink Forest Moss. Daar achter een rose stukje cardstock uitgestanst met een Standaard Circle Large. Daarachter de paarse cirkel uitgestanst met een Lacey Circle (ook van Spellbinder).


De vlinderrand -6002/0251- en de tekst Carpe Diem zijn van NoorDesign.


Ik heb op het hart van Magnolia (So Wrapped Lovely) een strik gemaakt met de Mini Bowdabra. Deze heb ik op ik kleur gemaakt met V09 en R85. Nog wat bloemetjes op de strik en een bedeltje 'made for you'.


De grote vlinders -6003/0023- zijn ook van NoorDesign en heb ik verhoogd opgeplakt met sileconenkit. De kleinere vlinders op de vlinderrand ook verhoogd opgeplakt, deze zijn van Dutch Doobadoo. De randen van de kleine vlinders heb ik bewerkt met Distress Ink Dusty Concord.


De bloemen komen uit eigen voorraad. Op de bloemen en op de vlinders Crystal Stickles gedaan.
Aan beide einden van de bloementak zie je nog net een stukje van het takje -6003/0032- van NoorDesign.
De plakparels komen uit eigen voorraad. Volgens mij heb ik ze ooit gekocht bij het Kruidvat en ook bij zo'n 1 euro winkel ;-). De standaard -6002/0290- van NoorDesign heb ik ook weer gebruikt.



De Copic Markers die ik gebruikt heb:
- huid/blos: E04-11-21-000-00/R20
- haar: YG97-YG95-YG93-YG91
- groen (blaadjes): YG67-YG63-YG61-G40
- rose: R85-R83-R81-RV52
- paars: V09-V06-V05-RV63
- stampers bloem: Y26
- schaduw: C5-C3-C1-C00 en blender 0

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge bij:

Ik ben weer heel benieuwd hoe jullie de kaart vinden :-).
Bedankt voor jullie bezoekje en ik wens jullie een hele fijne dag!!




13 opmerkingen:

lenywim35 zei

Wat een lief kaartje met mooie - wat prachtige bloementoef, en wat zijn je vlinders mooi !!!!
Pijn krijg je extra volgens de huisarts als je te lang dezelfde dingen doet. Zet eens een wekker op 20 minuten en wissel dan. Dat heeft mij ontzettend geholpen. Je wordt wel lichtelijk gek, van die wekker, maar ik doe het nog steeds. En de pijn in rug, handen en schouder is dan beduidend minder. Ik wissel het zelfs af naar de antistress stoel van Wim en de TV.
gr leny w

Scraptastisch zei

Het zit je ook niet mee hè Frouwkje...gelukkig probeer je positief te blijven en afleiding te zoeken...wat dat betreft hebben we een heerlijke hobby toch! Je kaart is prachtig! ik kan er wat van met vol stapelen, maar jij win het hoor!
En zoveel kleuren en alles past zo mooi bij elkaar...klasse!! Hou je goed en sterkte hoor!
Liefs Gerie

Anoniem zei

Zo zeg, wow hoor!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ans Gilbert zei

Hoi Frouwkje,
ja die pijn he, ik blijf er ook mee tobben, heb a.s. dinsdag een MRI scan voor mijn schouder, hoop dat er dan meer duidelijkheid komt ..en bij jou ook..
Je hebt een prachtige kaart gemaakt, weer helemaal in jouw stijl..super
liefs, Ans

Margreet zei

Wat een super mooi kaartje. Prachtig met al die mooie bloemen en malletjes.
Jammer dat die spuit maar even heeft geholpen.
Wens jou veel sterkte.
Groetjes Margreet

Henriëtte zei

Wat een prachtige kaart en wat is er weer veel op te zien. Helemaal super.

groetjes Henriëtte

DonnaMundinger zei

Gorgeous coloring and amazing detail, Frouwkje! Truly breathtaking! Thanks so much for joining our ATG Challenge at Aurora Wings. xxD

Caroline zei

Wat een prachtige kaart is dit weer geworden Frouwkje! Je afdrukje super gekleurd en zo veel mooie details op je kaart! Blijf je naar kijken. Fijn dat je toch afleiding vind in het maken van je kaarten. Zo'n periode heb ik ook gehad en dat geeft toch wel rust. Sterkte er mee! Groetjes, Caroline

Chantal zei

Wauwwwwwwwwww ik kijk mijn ogen weer uit Frouwkje! Wat een topper van een kaart meis en onwijs mooi gekleurd ook. Heel veel sterkte met je arm meis, ik hoop dat het snel over gaat en hoop dat je toch af en toe rust vindt in het kaarten maken. Dikke kus, Chantal

McCrafty's Cards zei

This is so gorgeous, I like the flowers,Thank You for playing along with us at Scrap & Craft this time, hope to see you again, Good Luck.
Kevin Scrap & Craft DT xx

Mitzi Sato-Wiuff zei

So opulent and absolutely stunning, Frouwkje!! Love everything about this card you made. Thank you for creating such a beautiful project with one of my digis!! Great to have you join us at Aurora Wings challenge. ^_^

Mitzi xxx
Artist/Owner Aurora Wings

Aurelia Aurora zei

wooow stunning!!! love your colouring, colour combo, and dies cut out use.. Thank you for sharing your creation with us at Art by Mi Ran challenge #28.. Hope to see your other creation in our next challenge.. Good luck at the draw ;)

hugs,
~RoRa

Wendy Koorevaar zei

Hoi Frouwkje, ik ben even op je blog aan het snuffelen en kom de ene na de andere topcreatie tegen! Wat een prachtige kaarten allemaal, echt genieten hier....
Liefs,
Wendy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...