vrijdag 11 april 2014

Nog wat Earlybirdjes gehaakt......

Hallo allemaal,

In een eerder bericht heb ik uitgelegd waar ik deze Earlybirdjes voor maak. Als je er meer over wil weten, kijk dan even onder labels bij 'Earlybird haken'.

Deze twee heb ik niet voor de te vroeg geboren kindertjes gemaakt. Ik vond het ook erg leuk om ze te maken voor onze kleinzonen. Een grote voor Casper die al 2 1/2 jaar is ;-). En een kleinere voor zijn broertje Thomas (die nu 8 maanden is).
Casper zit in een fase van kleuren benoemen, vandaar dat ik alle kleuren van de regenboog voor hem heb gehaakt ;-).


Voor hele kleine kindjes kunnen dit soort ogen natuurlijk niet. Maar voor Casper vond ik dit wel grappig om het zo te maken. Ik heb alles met een dubbele draad Catania en haaknaald 4 gehaakt. De kleuren die ik gebruikt heb zijn: rood (115), oranje (189), geel (208), groen (205), blauw (146), violet (113) en lila (226).En dus een kleinere Earlybird voor Thomas:


Gehaakt met haaknaald 2,5 en Catania licht blauw (173), blauw/groen (0053) en donkerblauw (164) voor de oogjes.Dit wilde ik jullie graag even laten zien. Ik weet echt nog niet wanneer ik weer kaarten ga maken. Kaarten maken kost me toch meer aandacht en tijd. Dit haken doe je makkelijker even tussendoor. Maar dat ik weer kaarten ga maken dat is een ding dat zeker is. Eerst nog het e.e.a. afhandelen en doen. Het kost me meer tijd en energie als dat ik van tevoren had gedacht. Dus.....sorry...vandaar dat ik ook nog even jullie blogs niet bezoek....maar dat komt echt wel weer :-).

En dan ook nog je ribben kneuzen..............dat schiet dus ook niet op.
2 weken geleden ben ik uitgegleden. Gelukkig kon ik wel blijven staan, maar ik maakte zo'n rare beweging, waardoor ik een felle steek kreeg in m'n rechterzij. En achteraf is het dus behoorlijk gekneusd/verrekt. Doet ook best wel behoorlijk zeer. Hoezo....alweer.....pech????
Doordat ik last had gekregen van mijn schildklier kon ik een aantal maanden niets aan het revalideren doen en nu was ik net weer een paar weken zo goed bezig.....oefeningen thuis doen, weer naar warmwatertherapie en ik wilde weer naar oefentherapie. Nou....oefentherapie ben ik dus toch afgelopen maandag heen geweest, met het idee dat ik graag een beetje vast wil houden wat ik weer opgebouwd had. Dat is toch een beetje teveel geweest. Had daarna, en nu nog, meer pijn als daarvoor. Dus a.s. maandag maar goed overleggen met de fysiotherapeuth welke oefeningen ik beter niet kan doen.
Ik moest net denken aan het spreekwoord 'vallen en opstaan'. Nou......ik blijf opstaan hoor!!! Het zal toch een keer beter gaan??

Dank jullie wel voor je bezoekje en de reactie's die jullie iedere keer weer achterlaten. Ik lees ze met plezier :-). Ik wens jullie een hele fijne avond!!7 opmerkingen:

 1. wow wat zijn deze mooi van kleur, hier zullen je kleinzonen heel blij mee zijn. Beide leuk maar die met de felle kleurtjes spreekt mij het meeste aan..
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je Earlybirdjes zijn weer super en wat leuk voor je kleinkinderen Frouwkje! En natuurlijk ga je weer opstaan!!! heeft gewoon zijn tijd nodig, doe gewoon even wat in je vermogen ligt en geniet van je gezin....de rest komt wel weer!
  Beterschap met je herstel en lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie earlybirds heb je gehaakt voor je kleinkinderen.

  Wat een pech heb je dat je je ribben ook nog eens gekneusd hebt.

  Hoop dat het snel weer beter met je gaat! En het bloggen komt wel weer, eerst aan jezelf denken.
  Al mis ik je prachtige creaties wel natuurlijk.

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Frouwkje
  Wat een prachtige kleuren heb je voor die bovenste gebruikt .
  heel mooi gedaan .
  jeetje wat een pech allemaal
  hoop dat het gauw weer wat beter gaat .
  sterkte.
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke fleurige Earlybird voor je kleinkinderen.
  En gekneusde ribben dat doet toch al zoveel pijn,
  Hoop dat het snel zal opknappen
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei zeg, ik wens je ontzettend veel sterkte met je gezondheid, gelukkig kan je rustig op de bank zitten en
  je prachtige haakwerkjes maken, ze zijn echt super ☺
  Gezellige en fijne week ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een grappige beesies, leuk om te zien!
  Bterschap, creatieve groetjes Gaby

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je bezoekje en het achterlaten van een reactie!!
Ik waardeer dat enorm :-) en lees ze met veel plezier!!
Veel liefs, Frouwkje.