zondag 15 september 2013

I just want to make beautiful things even if nobody cares

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik graag de nieuwe volgers van mijn blog van harte welkom heten!! Leuk dat jullie mij 'gevonden' hebben. Veel plezier op mijn blog :-).

Een poosje geleden zag ik bij Graphic 45 de tekst: "I just want to make beautiful things, even if nobody cares". Hoe waar is dit voor mij............. Tuurlijk is het onwijs leuk als er waardering is voor mijn creatie's.....maar ook zonder dat zou ik gewoon hiermee bezig willen zijn. Het maakt mij ook niet uit hoe lang ik er over doe....als het maar zo leuk of mooi wordt als waar ik blij mee kan zijn. Ik doe echt gemiddeld 6 - 10 uur over één kaart. Ik ben altijd wel met kleuren bezig geweest en ik 'moet' ook altijd met m'n handen bezig zijn. Gewoon om iets moois te maken, om het blije gevoel wat je krijgt van al die mooie kleuren en dat je zomaar iets moois KAN maken. Daar wordt je toch helemaal blij van :-).
Ik denk dat deze creatie in mijn eigen hobbykamer blijft hangen!!

Vandaag wil ik jullie Tailor Tilda laten zien. Ik heb haar gekleurd op stempellinnen van Joy :-). De kleuren worden wel intenser als op het PCP papier. Ik heb ook een paar 'proefjes' gemaakt voordat het naar mijn zin ging. De kledinghanger van Melissa Frances (die ik al heel lang heb liggen) wilde ik ook graag eens gaan gebruiken :-). Ik vond het wel heel leuk om de hanger juist bij deze kaart te gebruiken. De hanger is zwart/wit. Ik heb het bewerkt met Stampendous Frantage Shabby white.
Ook het kleine hangertje (hanger clip van Tim Holtz) heb ik hiermee bewerkt. Heel veel spulletjes die ik voor deze kaart gebruikt heb had ik al lang......maar....was er nog niet aan toe gekomen om er wat mee te doen. Het stempellinnen heb ik b.v. ook al maanden in huis.....
Wat heb ik vroeger toch ook veel kleding genaaid..........eerst voor mezelf en later voor onze 2 jongens.
Iets willen creëren, dat zal er al heel vroeg in ;-).


De basis van de kaart is gemaakt met Joy Kraft papier en Color Core Cardstock. Het Dessignpapier is van Bo Bunny -C'est La Vie Collection-. De meeste randen heb ik bewerkt met Distress Ink Walnut Stain. Ik heb het linnen waar Tailor Tilda op staat uitgestanst met een Spellbinder Nestabilitie Classic Retangle Large.
Het 'bordje' waar de tekst op staat is gemaakt met een stans van Noor -6002/0149-.


Alle randjes heb ik voorzien van (met de hand genaaide) stiksteekjes. Dit heb ik met dubbeldraads borduurgaren gedaan en een (gaatjes) lineaal van Tim Holtz. Het borduurgaren zit ook om het klosje van de Sewing Edge rand en om het kaartje achter de bloemen. Een goudkleurige ketting heb ik gebruikt voor de boven en onderkant van het papier en ook als ketting bij de paspop. De goudkleurige plakparels zijn van Joy Crafts.


De bloemen zijn van WOC. De blauw/witte bloemen zijn net nieuw binnen bij WOC ;-) Op de bloemen Crystal Stickles gedaan. Leuk zijn de goudkleurige bedels hé? De 'swirl' op de naaimachine heb ik gekleurd met een klein kwastje en Scribbles glittering gold. Het blauwe cardstock met wit (wat je achter Tilda ziet) is gemaakt met een Noor mal -6002/0146-. Het wit is gedaan met een Distress Marker (Picket Fence).
De swirl onder de bloemen is ook van Noor Dessign -6003/0014-.


Aan de linkerkant heb ik de Tim Holtz Sewing Edge gebruikt. Eigenlijk nog iets wat ik al heel lang in huis heb en nog niet eens had gebruikt........ Ook weer heel leuk om aan de rand van een kaart te maken!!!
De roze knoopjes komen uit eigen voorraad. Het schaartje en vingerhoedje van Kraft papier heb ik gestanst met de Die-namics -Sew Nifty Die-. De hartknoopjes komen uit eigen voorraad.


Aan de rechterkant heb ik de Noor Doilie -6003/1004- (2x) gebruikt. Hierop een 'kanten' witte doilie. Onder de paspop heb ik een swirl, van Noor Dessign -6003/0008- gebruikt.
Ook de paspop is gestanst met de Die-namics -Sew Nifty Die. Met het Dessignpapier heb ik een jurkje gemaakt en dit op de paspop geplakt. Het satijnen strikje op de jurk was wit en heb ik gekleurd met R85 + RV93. De centimeter heb ik bij Doe@ding gekocht. Ik heb ook wat 'kop' spelden gebruikt. Het kleine hangertje is een hanger clip van Tim Holtz en heb ik ook bewerkt met het frantage.


De copics die ik gebruikt heb:
Huid/blos: E11-E21-E000-E0000/R20
Haar: E59-E37-E33-E31
Roze: RV95-RV93-RV91 en R85-R83-R81
Blauw: B95-B93-B91-B52-B00-B000-B0000
Naaimachine: E37-E33-E31
Schaduw: W3-W1-W00 en blender 0

Met de Molotow 127 HS marker -signal white- heb ik witte stipjes gemaakt.

Met deze creatie doe ik mee aan de challenge bij:
Scr@p Cards Challenge blog -Alles mag- 
You, Me and Magnolia -drie verschillende kleuren papier- 
Marvelous Magnolia Challenge -Anything Goes-
A Creative Romance -Dies or Punches-
The ABC Challenge -Very Cute-

Bedankt voor de supergave reactie's op mijn vorige creatie's en voor jullie bezoekje.
Ik wens jullie een hele fijne dag!!

              Veel liefs,
             Frouwkje.

23 opmerkingen:

Marjanne zei

hier is wel héél veel op te zien, wat mooi!

jolanda zei

wow wat heb je dit super mooi gedaan.
Kan me indenken dat je dit moois niet meer weg doet

Richtsje zei

Geweldig, hier kan ik ook van genieten Frouwkje! Prachtig gemaakt, echt bijzonder mooi. Heerlijk hé die voldoening na het maken van iets nieuws wat je onder je handen hebt zien groeien.

Groetjes Richtje

Karin zei

Prachtig, mooie details hoor!
gr. Karin

Tinie zei

Wowwww wat weer een topper Frouwkje, zoveel details en zo mooi van kleur, echt een lust voor het oog!!!

Dat van het naaien herken ik helemaal en dan de truien breien voor de jongens..........zijn we nu zo oud aan het worden:)

Fijne zondag en groetjes Tinie

Hanny zei

Nou, het was bijna niet mogelijk maar het is jezelf toch weer gelukt om je weer te overtreffen! Wat een schitterende creatie, heerlijke kleuren en lekker veel details. Wat een genot om zoiets te kunnen maken en wat een fijne ontspanning is dit toch, zo fijn om dit als hobby te hebben he? Ik ben ook van kinds af aan al bezig om dingetjes te maken, vroeger al luciferdoosjes bekleden en zo meubeltjes voor de barbie maken hihi, tja je moet toch iets. Ik geniet telkens weer als ik hier kom kijken. Fijne zondag, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.

Anoniem zei

Dit is wel weer echt helemaal top gedaan. Ik geloof je dat je soms zoveel uurtjes aan 1 kaart besteed. Geweldig mooi is dit en ook ik zou dat lekker op een eigen plekje hangen. Heerlijk toch om telkens naar te kijken. Super zoals je alles weer bij elkaar heb gezocht. Het is echt helemaal af.
Groetjes Joke

Anita Meijer zei

Wauw Frouwkje wat heb je dit weer supermooi gemaakt, het is echt een kunstwerk geworden, zo mooi met al die details en kleuren, helemaal top.
Liefs van Anita

Wendy Koorevaar zei

Nou het creëren van mooie dingen gaat je ook super goed af! Dit is ook weer zo'n kunstwerkje, ik kijk mijn ogen weer uit. En, zoals we van jou gewend zijn, weer zulke mooie kleurencombinaties!

Liefs,
Wendy

Scraptastische hobby zei

Hoi frouwkje,
Bij je eerste stukje blog tekst kan ik me ook helemaal vinden. En wat is je creatie weer mooi geworden zeg! En de sewing edge van Tim H. past hier helemaal bij. En er zitten weer super leuke details bij! prachtig, prachtig!!
Lieve groetjes van Gerie
En als DT lid zeg ik wat super dat je met deze mooie creatie mee doe bij Scr@p-Cards Challenge! Groetjes van Gerie

Marlies zei

Een super mooie creatie en wat een ware tekst! Tilda ziet er prachtig uit op het linnen en het past zo goed met het thema. Verder ook zoveel mooie details erop verwerkt en het hangertje is ook prachtig! Super gemaakt! groetjes, Marlies

Erica ♥ zei

Wow wat gaan er veel uren in jouw kaartje zitten,
maar echt heel mooi en dat kan je er ook echt aan
zien, zoveel pracht en praal en te gekke details,
super kaartje weer ☺

Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
Liefs en grtjsss Erica ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl

Agnes zei

Hoi Frouwkje,
Wat een mooie creatie laat je weer zien. Lieve kleurtjes en prachtige details, Geweldig mooi allemaal!
In de tekststempel kan ik me helemaal vinden. Bovendien vind ik ook alles leuk om te doen en niet alleen op hobby gebied maar ook lekker in de tuin bezig zijn, koken enz. ach ja, zolang er maar wat uit m'n handen komt want stil zitten kan ik ook niet! :)
Liefs, Agnes

Leuk dat je ook met ons mee doet bij YMAM. Succes!


Chantal zei

Ohhhhhhhhhhh wat een bjoetie! Helemaal te gek en superkleuren! Bedankt voor je deelname aan Marvelous Magnolia Challenge!

Maris zei

heel mooi gemaakt, bedankt voor het meedoen bij YMAM

dmbennett zei

Beautiful Card. Love your color choices and all the little details you added. Thanks for joining us at ABC Challenge.

anncreatief zei

Wouw wat prachtig
Liefs Anneke

Anoniem zei

Wow! Wat heb je dat prachtig gemaakt Frouwkje!
Liefs, Sandra

Marrie zei

Hallo Frouwkje,

Wat ziet dit er prachtig uit en zo mooi gemaakt ook super hoor en wat een werk heb je hier aan gehad!!

Lieve groetjes Marrie

Yuri zei

Wow, this is another amazing creation! I love the gorgeous details, your Tilda is just so cute. Thank you for joining us at A Creative Romance.
Hugs, Yuri xx

Marjan van der Wiel zei

Wat een prachtige creatie Frouwkje!! Bedankt voor het meedoen met onze Scrap-Cards Challenge.

Liefs, Marjan

Wendy zei

Hoi Frouwkje, allereerst complimenten voor de geweldige tekst....that's the spirit!!! Het allerbelangrijkste is dat je het zelf leuk vind om te doen.....en natuurlijk krijg je complimenten want het is supergaaf wat je maakt!! De combinatie van stempel en hanger is erg leuk en ook het stempellinnen is een erg leuke keuze in dit geheel. Wederom schitterend ingekleurd Frouwkje! Prachtig al die heerlijke details om naar te kijken!
Lieve groetjes, Wendy

Ann-Marie zei

This is just gorgeous, love all of your embellishments. Thank you for joining us over at The ABC Challenge and we hope you join us again. Take care, Ann-Marie xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...