vrijdag 16 november 2012

Xmas Greetings

Hallo allemaal,

Bij de club kaarten maken met Tiets is er weer een nieuwe digi wedstrijd. Krista Smith heeft speciaal voor de club deze digi -Nikki-, gemaakt. Ze is nog niet te koop bij Krista. Na 30 november is ze wel te koop in haar webwinkel Saturated Canary!!

Dus..........aan de slag gegaan. En tjeetje...............alles wat tegen kon zitten dat zat ook tegen. De schaatsjes kreeg ik in eerste instantie goed uit de mal. Maar na het airbrushen niet......grrrrrrr. Daarna een paar keer zo door de cuttlebug gedaan......ook niet. Toen maar weer m'n bakpapier gepakt en een paar keer hier mee doorgedraaid. Om een lang verhaal kort te maken...........ik ben alleen al met de schaatsen een dik uur bezig geweest. En zo zat er dus nog wel meer tegen. Maar goed...........t'is af en ik ben best heel erg tevreden ;-D (als ik zo 'bescheiden' mag zijn, hihi).

De basis heb ik gemaakt met Color Core Snowflake, Stormy Gray en Blue Lightening. Het designpapier is van Bo Bunny -Powder Mountain Collection-. Ik heb het zo opgeplakt dat je de woorden Cold en Frost nog ziet staan.


Leuk is ze hé??
Aan de ene kant van de kaart heb ik een Tim Holtz On the Edge Snow Flurries gebruikt en aan de andere kant de Distressed Doily. Deze heb ik allebei bewerkt met embossingpoeder Tinsel Snowflake van Ranger.
Ook nog gebruikt gemaakt van een ijsrand van Marianne Design.


De rand om het afdrukje heb ik bewerkt met Distress Ink Faded Jeans. De pompoentjes van het afdrukje heb ik flower soft wit opgedaan en wat glitter van le suh.

Achter de schaatsen heb ik een Mini Bag beplakt met het design papier en met een figuurschaar een mooi randje aangeknipt. Hierin heb ik een zelfgemaakte label gedaan.


Op deze label heb ik een afdrukje gemaakt met een Grunge Postcard stempel van LOTV. Hierop nog een Xmas greetings stempel afgedrukt ook van LOTV -Grunge Christmas Postmark-. In het rechterhoekje heb ik ook nog een stempeltje afgedrukt. Ik heb alle tekst gestempels met Memento London Fog.


De schaatsen zijn van Marianne Design -LR0247-. De opgehoogde delen heb ik met de airbrush en B16 gekleurd. Voor de 'veters' heb ik scrappersflosh wit gebruikt. De schaatsjes hebben zelfs een 'bontrandje' gekregen ;-)). Het lint heb ik gekleurd met B16 (gewoon met de beitelpunt) en er een strik van gemaakt. Met behulp van de Bowdraba heb ik er ook zilverkleurig lint, belletjes en een zilverkleurige bedelster in verwerkt.
De belleltjes zijn van Xenos. De zilverkleurige plakparels zijn van Joy Crafts.


De blauwe bloemen waren wit, heb ik ook gekleurd met B16 (ook gewoon met de beitelpunt). De witte bloemen weet ik niet meer waar ik die vandaan heb. Ik heb hiervan aan de achterkant een heel stuk moeten wegknippen zodat het niet te hoog werd. Dit was ook weer even een 'prutswerkje'. Ik moest het namelijk wel goed vast houden en direct opplakken, anders viel de bloem uit elkaar (doordat ik het achterkantje had weggeknipt.......). Maar ik vond het zo mooier, dan moet je er wat wat voor over hebben, toch? Boven de bloemen zie je nog een stukje van de border -Frosty- van Memory Box. Dit zijn toch ook onwijs mooie stanzen, vind ik. Zo fijntjes!! Het hekje is een Doohickey van Magnolia (deze ook bewerkt met het embossingpoeder). Op de bloemen heb ik met een wattenstaafje Silver glitter writers aangebracht, zodat het niet teveel werd. In de rechterbovenhoek een superleuke bedel schaats (is niet goed te zien op de foto, maar hij is leuk!!!) In het bloementrosje zie je nog een bedeltje 'wantjes'.

O, ja, ik had nog een sketch gemaakt voor deze kaart.........Ik heb me er niet echt aan gehouden, maar dat maakt niet uit........... Ik heb b.v. het hele smalle strookje over de kaart (van 2,5 cm) niet zo gedaan. Ik heb stukjes hiervan geknipt en links boven een stukje (met de tekst cold) en rechts boven een stukje geplakt (die zie je haast niet meer). De maten heb ik wel aangehouden, maar hier en daar wat verschoven. En in plaats van het strookje heb ik kant en lint gebruikt.


Nog een close up van het gekleurde afdrukje. Het haar rechts had ik iets anders moeten doen (zie ik achteraf......). Op de helft had het stukje erboven lichter moeten zijn..........dat was net wat mooier geweest. Maar.............al doende leert men....toch??


De copics die ik gebruikt heb:
Huid: E11-21-000-0000
Ogen: B18-16-14-12
Lippen: R59-24-22
Haren: W10-8-6-4-2-00
'Wit': W5-3-1-00 en blender 0
Blauw: B16-14-12-00-0000 en op sommige plaatsen een klein beetje B18
Confettischaduw: W1-B000-W00-B0000

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge bij:
- Kaarten maken met Tiets - speciaal gemaakte digi -Nikki- van Krista voor de club-
- Crafts and Me -Untraditional christmas colours- 
- Divas by design -Anything Goes-
- Fashionista Challenge -Blue Christmas- 
- Addicted to stamps -Tags-

Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden en dat ik jullie weer wat ideeën heb gegeven om te kleuren met je copics!!
Bedankt weer voor jullie bezoekje aan mijn blog.
Ik wens jullie een hele fijne dag!!
            
              Veel liefs,
             Frouwkje.




27 opmerkingen:

Margreet zei

Wauw wat een super mooie kaart.
En wat een prachtige kleuren
Kijk echt mijn ogen uit, en een leuke sketch.
Groetjes Margreet

Ans Gilbert zei

Hoi Frouwkje,
Wat heb je een schitterende kaart gemaakt..je digi is perfect ingekleurd en..wat een boel leuke detals..helemaal super..

Liefs van Ans

Diana zei

Wauw Frouwkje, Hij is Geweldig!! Ben er helemaal weg van.
Groetjes Diana.

Karin zei

Wat is het weer een kunstwerkje! Prachtig! Gr. Karin

Marga50 zei

Wauwwwww,prachtige kaart Frouwkje, en wat een mooie kleuren heb je gebruikt. Super.!!! Groetjes Marga.

Unknown zei

ohhhhhhhhhhhhhhhh wat een prachtkaart Froukje echt een dotje

Liefs Nellie

Corrie zei

Wauwwww wat een prachtig kaartje Frouwkje, er is zoveel moois op te zien je blijft kijken

Groetjes Corrie

JOKE zei

Wat een kaart.....schitterend.....en die kleuren wit en blauw...geweldig!
Ik begrijp steeds beter waarom je je blognaam gekozen hebt ;-)
Liefs Joke

Frouwkje zei

Hé Joke, ik moest glimlachen om je reactie. Dat heb je goed gezien! Op jonge leeftijd (niet dat ik nu oud ben, haha) had ik al een passie voor kleuren. Echt met zoveel dingen, niet alleen met kaarten maken!!!
Liefs, Frouwkje

Frouwkje zei

Ooooo..........enne bedankt voor je ontzettend leuke reactie!!!
Liefs, Frouwkje

Wendy zei

Wauwwwww, dat ziet er weer prachtig uit Frouwkje, onwijs mooi gedaan. En wat een verháál over de schaatsen! Ze zijn wel heel erg leuk geworden. Er is weer veel moois te zien op je kaartje!
Groetjes en een fijn weekend!
Wendy

jolanda zei

prachtig kaartje

Rina zei

WOW! This totally ROCKS!!! I am in awe!
Thanks for joining us this challenge at the Diva's by Design Challenge Blog...
DT Member Rina

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wauw, wat een mooie kaart heb je weer gemaakt, prachtige details, mooi dat het met de schaatjes toch nog is goed gekomen

groetjes jolande

Samantha zei

Wow wat een bjoetie is het weer Frouwkje! Geef me een doekje want ik kan bijna niet stoppen met kwijlen :)))
Alles is weer schitterend op elkaar afgestemd en die schaatsjes erbij vind ik een super idee. Wat een pronkstuk is het weer geworden.
Bedankt nog voor het meedoen aan de fashionista challenge van deze maand.
Gr. Samantha

Marlies zei

Een super mooie kaart in een prachtige kleuren combi, een heel mooi design en fantastische details! Een geweldig geheel Frouwkje! Leuk dat je meedoet met onze tag challenge bij ATSC, groetjes, Marlies

Unknown zei

Hi there, beautiful card - amazing colouring of the really sweet image as well!

Thanks for joining in with us this week at Divas by Design.

Sarah

Christina C. zei

WOW....such an outstanding work of art! This is spectacular.....adore your magnificently colored SC image...WOW, WOW, WOW!!!!!!
Beautiful embellishments....speechless!

Sinikka zei

Heerlijk om te lezen hoe en wat je allemaal hebt gedaan. Frouwkje ik vindt GEWELDIG. Heel mooi met de bloemen en al die andere dingen. Je blijft gewoon weer wat nieuws tegen komen. En het haar zit goed hoor. Prachtig gekleurd.
Fijne weekend
Gr. Sinikka

Brenda zei

hoi hoi.
wat een schitterende kaart! geweldig mooi!
en je kleur werk is super!
groetjes Brenda

Unknown zei

frouwkje
ze is een schitterend mooie kaart
en die kleuren amaai zo mooi om van te dromen
dat is inderdaad jou passie ,die prachtig kleurt
nog een prettige weekend
veel liefs van marcelline

Christa zei

Hoi Frouwkje , ik zag deze prachtige kaart op FB en was meteen nieuwsgierig naar je blog. Je maakt erg mooie kaarten. Dus je zult me nog wel vaker hier zien .... Creatieve groetjes , Christa.

Dineke zei

Wat een prachtige kaart, ik kijk m'n ogen uit.
En die schitterende kleuren blauw,echt helemaal geweldig er is zoveel te zien.Wat heb je dat weer leuk verzonnen met die schaatsen.
Al je kaarten zijn geweldig mooi maar deze.................is een bjoetie eerste klas!!!!

Liefs, Dineke

Agnes zei

Wat een prachtig kaartje Frouwkje!
Het is met recht een pronkstukje!!
groetjes, Agnes

Kim zei

Wauw! Schitterende creatie! En zo veel prachtige details. Onwijs gave kaart!

Groetjes Kim

Chantal zei

Je kaart is weer echt superssssss mooi zeg! Lieve groetjes, Chantal

Liz's creative corner zei

wow this is gorgeous, love the detail, layout and gorgeous image, thanks for sharing with us at ATSC, hugs Liz xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...