donderdag 19 juli 2012

Pearl Princess

Hallo allemaal,

Gisteren heb ik deze kaart laten zien op het Copic Marker Benelux blog. Maar zoals altijd wil ik hem ook nog op mijn eigen blog laten zien.

Het is een Ronde Side Step Kaart geworden. Een voorbeeld hiervan staat in de Magnolia Ink nr. 4/2012 (met een stap voor stap beschrijving). Op het blog van Norma staat ook een werkbeschrijving en nog wat voorbeelden met andere vormen. Helaas ben ik ben niet zo goed in meten......... Ik had ook nog eens besloten om de kaart niet 15 cm in het rond te maken maar 16 cm. Tja.........en dan ga ik de fout in met het meten. Op de foto is het niet te zien, maar de kaart staat niet helemaal recht. Dat heb ik opgelost door aan de achterkant (rechts) een soort 'pootje' te maken. Maar ik vind het toch wel een heel leuk model en ga er vast nog een keer één maken. En dan weet ik hoe ik het wel moet doen (je leert van je fouten ;-))).
De basis is gemaakt van Color Core Cardstock Izmir Purple. Het designpapier is van Magnolie -Once Upon A Time-. Beide uitgesneden met een cirkelsnijder. Deze prachtige digi stempel is van Crafts and Me en heet Pearl Princess. Ik vind haar zo sprookjesachtig mooi!! De onderkant van de staart heb ik gekleurd met de 'Feather technique'.


De randen om het afdrukje heb ik bewerkt met Distress Ink Broken China. Het afdrukje heb ik gemat op een Lattice Rectangles. Deze heb ik gekocht bij Hobbyhome Hobbyartikelen. Ze waren toen in de aanbieding. Maar ook als ze niet in de aanbieding zijn, dan zijn ze volgens mij daar nog steeds het goedkoopste!! Met een perlen pen heb ik nog wat 'parels' gemaakt.


De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts. De takjes erachter zijn gemaakt met een creatable van MD LR0228. Op de bloemen nog wat stickles Diamond gedaan.


Het zilveren bedeltje heb ik geplakt op een Creatable LR0232 van MD. Het flesje heb ik bij Doe@ding gekocht. De 'pareltjes' in het flesje zijn kralen uit mijn eigen voorraad. De schelpjes heb ik ook al jaren....


De copics die ik gebruikt heb:
Huid: E11-E21-E000-E0000
Haar: E35-E33-YR21-E50
Paars: V28-V25-BV11-V20
Blauw/groen: BG72-B52-BG11-BG10
Geel: E35-E33-YR21
Zee: G000-G0000

Ik ben weer heel benieuwd hoe jullie de kaart vinden! Altijd leuk om jullie reactie te lezen ;-))
Bedankt voor jullie bezoekje en ik wens jullie nog een hele fijne dag!!


              Veel liefs,
             Frouwkje.



12 opmerkingen:

Riet zei

Wat een schitterende kaart Frouwkje.

Liefs Riet.

JOKE zei

Vandaag niet één maar twee dikke complimenten voor jou....ten eerste het inkleuren....die haren, schitterend gewoon!!!!
Maar waar ik ook altijd van geniet zijn je kleurencombinaties!!!! Deze combi zou niet eens in mijn hoofd opkomen maar jeetje zeg...wat is het mooi!!!!
Liefs Joke

Chantal zei

Ongelooflijk mooi gemaakt Frouwkje! Super ingekleurd en schitterede details! Lieve groetjes, Chantal

Cinderella zei

Dat ziet er super uit

gr Cindy

Cathy zei

Een pareltje: supermooi, heerlijke kleuren en prachtige details!

Dineke zei

Jeetje Frouwk wat een prachtige kaart. Supermooi ingekleurd en wat een leuke vorm ook al die details erbij schitterend!!!
De vorige kaarten waren ook prachtig en die van thierry en patricia keek ik mijn ogen uit wat was dat prachtig en uitgebreid echt mijn complimenten. Volg ook steeds de coper marker benelux daar krijg je toch ook veel reacties, leuk hoor voor jou je doet het ook super.
Maar ja je bent ook een talent.

Liefs, Dineke

Wil zei

Een mooie,HELE mooie creatie!!!!!
Je kijkt je ogen uit,elke keer zie je weer wat anders,ik maak een diepe buiging voor jou.

GRoeten WIL

Wilma zei

Hallo Frouwkje,
Dit is 1 GROTE PAREL ☺☺☺.....SCHITTEREND.
Liefs Wilma

Kim zei

O wauw! Wat is die weer gaaf! Zulke prachtige kleuren, zo schitterend ingekleurd en zulke fantastische details. Kortom ik vind je kaart weer helemaal te gek!

Groetjes Kim

Tiets zei

o mies wat schitterend zeg....een prachtig geheel!!
Fijn weekend, Liefs Tiets

Samantha zei

Ik loop zo te zien wel heel erg achter de feiten aan met m'n reacties, maarrrrrr ik wil het hier toch ook nog een keer zeggen: een SUPER kaart met een prachtige kleurencombi. Jij en magnolia waren een super inspiratiebron voor 1 van mijn kaarten ;)
Gr. Samantha

Lura zei

This card is beyond beautiful - your coloring talent is amazing!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...