vrijdag 1 mei 2015

Gastdesigner bij Art by Mi Ran

Hallo allemaal,

Ik had met mijn 'Spring' kaart meegedaan aan challenge #28 -Anything Goes- bij Art By Mi Ran. En ik mag nu voor challenge #31 -Anything Goes- de gastdesigner zijn :-) :-) :-). Zo supergaaf vind ik dat!!!
Heel veel digi's/stempels vind ik leuk. Ook de plaatjes van Mi Ran zijn weer zo ontzettend leuk om te kleuren!! Met van die lieve gezichtjes en prachtige (vaak) lange haren om te kleuren. Ik ben ook helemaal into de lange haren, omdat ik daar de laatste tijd mee aan het oefenen ben :-).
Voor de challenge heb ik deze kaart gemaakt.
De digi is natuurlijk van Artbymiran en heet Flutterby.

'klik' op de foto voor een vergroting ;-)

De basis van de kaart heb ik gemaakt met ColorCore Cardstock. Het Designpapier komt uit twee Paper Pads van Studio Light -PPSL 09 en 11. De zijkanten van het Perfect Colouring Paper (waar het afdrukje op staat) heb ik bewerkt met Distress Ink Tumbled Glass.

Een maand geleden is het alweer dat ik mijn laatste kaartje heb geplaatst.
Maar ik heb zoveel aan de hand gehad. Mijn gezondheid is ook nog steeds niet goed. Ik loop ervoor bij specialisten en laat me niet zo snel meer weg sturen. En alles duurt ook zo lang. Ik kon vrij snel (dat dan wel weer) een afspraak krijgen bij een chirurg (ivm de pijn in mijn zij), maar nu moeten er eerst gegevens opgevraagd worden uit het ziekenhuis waar ik de onderzoeken heb laten doen.
En dat duurt dan weer 2 weken. En dat is best lang als je behoorlijk wat pijn heb. Maar het is weer niet anders.
Ik hoop zo dat ze er wat aan kunnen doen. Ik ben blij met de hele goede pijnstillers (de scherpte van de pijn is er dan van af, maar pijn blijf ik houden), maar slik ze liever niet.
Mijn huisarts dacht dat de zwevende rib te dicht op mijn bekken zat, waardoor ik pijn zou kunnen hebben. Dit zou verholpen kunnen worden door een stukje van dat rib te verwijderen.
Maar de chirurg voelde iets anders en dacht niet dat het de zwevende rib was.
Dat van de zwevende rib vond ik ook al een beetje vreemd, omdat ik vorig jaar eind maart uitgegleden ben. Op dat moment kreeg ik een hevige steek door mijn zij. Vanaf toen heb ik (behoorlijk) pijn in mijn zij.
Naar wat ik begrepen heb kan je pijn krijgen van die zwevende rib als je b.v. osteoperose hebt (botontkalking), dat heb ik dan ook wel weer (osteoperose, maar daar heb je dan ook weer pilletjes voor) .......ik zou er bijna....bijna...grapjes over gaan maken. T'is toch niet te geloven?? Maar goed, dan zou dat beetje bij beetje meer pijn zijn gaan doen. En dit was echt van het uitglijden. Volgen jullie het nog? Ik kan het niet beter en allemaal uitleggen, anders wordt het zo'n lang stuk...en sorry....dat is het al.
Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik iets van me afschrijf. Voor mij is dit maar een tipje van de berg, en soms heb ik de behoefte om iets ervan te delen.

Nu verder met de kaart ;-).
Ik ben zo blij dat ik mijn hobby heb en kan doen :-D.


De bloemen komen uit eigen voorraad (hoewel ik denk dat de meeste bij Wild Orchid Craft zijn gekocht, de laatste tijd ook wat meer bij HobbyVoordelig in Delft). Op de bloemen (en ook op de vlinders) Crystal Stickles gedaan. Onder de bloemen een swirl van Noor Design -6002/0162. Het zilveren hoekje is van WOC. De plakparels zijn van Joy Crafts en uit een '1 euro' winkel.


De vlinders zijn van een paper art vel van Dutch Doobadoo. Op beide uiteinden van de bloemenboog heb ik nog takjes gebruikt van Noor Design 6002/0257.


De 3 randen om de kaart heb ik gemaakt met een stans van Noor Design -6002/0256-. De parelbloemen komen uit eigen voorraad.


De tekst is van Different Colors. De label is van Noor Design -6002/0348-. Het bedeltje en kant komen uit eigen voorraad. Op de achterkant van de kaart weer de Noor Design standaard -6002/0290- gebruikt.


De Copic Markers die ik gebruikt heb:
Huid/blos: E04-E11-E21-E00-E000
Haar: E18-E15-YR23-Y21
Ogen: BG07-BG05-BG02-BG01
Mond: R08 en Molotow marker wit
Rood: R27-R08-R14-R02-R01
Blauw: BG07-BG05-BG02-BG01-BG000
Groen (blaadjes): YG95-YG93-YG91
Vleugels: BG02-BG01-BG000-BG0000 en R02-R01-R00-R000-R0000
Schaduw om afdrukje en grond: C5-C3-C1-C00 en blender 0

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge bij:
- Addicted to Stamps -Challenge #103 -Flowers- 
- Aurora Wings -Challenge 14 -Flowers-
- Cards2Create -Challenge 21 -Lentekaart-
- HobbyVision -Challenge #38 -Voorjaar-
- Whimsy Stamps -Challenge #82 -Colour an Image-
- Simon Says Stamp Wednesday Challenge -Anything Goes-
- Hanna and Friends -Challenge 221 -Bingo (I used butterflies/rose/pearls)-
- Noor! Design U.K. -Challenge #6  -May Flowers- 
- The ABC Challenge -I is for Inspire Us- 
- Fussy and Fancy Friday -Challenge 138 -Lots of Flowers-
- Duymelot Design Team -Wedstrijd Mei Bingo (ik heb plaatje/parels/tekst gebruikt) tekst staat op de label ;-) 
- Sisters Of Craft -May Challenge -Anything Goes-

Wat fijn dat jullie weer zijn komen kijken. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden :-). Als je nog tijd en zin (na dit lange blogbericht ;-) ) hebt vind ik het leuk om een reactie te lezen ;-).
Ik wens jullie een hele fijne dag!!

17 opmerkingen:

Marrie zei

Hallo Frouwkje,

Wat vervelend zeg allemaal ik hoop voor jou dat er snel een oplossing is met pijn rond lopen is niet zo fijn weet er alles van maar bij mij gaat het nooit meer weg dus moet er mee leven maar dat is een heel ander verhaal en zal je daar niet mee vermoeien ik hoop voor jou dat je snel van je pijn af bent je kaart is in ieder geval schitterend de kleuren spatten van het beeldscherm af en ik vind haren ook zo moeilijk om in te kleuren maar jij doet het schitterend hoor Frouwkje super!!

Lieve groetjes Marrie

Marlies zei

Een super mooie kaart in prachtige kleuren en met zoveel mooie details. Het is een kunstwerkje!! Sterke met alles en hopelijk kom je gauw van de pijn af. groetjes, Marlies

Wil zei

Ja, Frouwkje, het zit je de laatste tijd niet me hé .
Dat is hartstikke rot voor je.Ik hoop voor jou,dat er snel een eind aan komt.Ik wens je dan ook veel stekte.

Je nieuwste kaart is heeeeel mooi,prachtig gekleurd,en leuk dat je gastdesinger mag zijn.

Groet WIL

Nicolette zei

Wauw! Frouwkje!! Wat heb je weer een geweldig mooie kaart gemaakt! Helemaal geweldig!

En bedankt voor het meedoen met de challenge bij Cards2Create!

Lieve groet, Nicolette

Scraptastisch zei

Er gaat niets boven een goede gezondheid Frouwkje! En als je dagelijks leven steeds maar gepaard gaat met pijn, is dat stront vervelend om dat woord maar even te gebruiken. We willen op deze manier niet belemmerd worden hè! Misschien moet je eens met wat meer nadruk gaan klagen bij de doktoren, dat het niet meer te doen is zo! Een jaar terug is niet normaal Frouwkje! Ik wens je veel Sterkte de aankomende tijd en overweeg eens een ander ziekenhuis of neem eens contact op met je zorgverzekering! Misschien heb je alles al geprobeerd hoor! dan is het nog frustrerender!
Het positieve is wel dat je weer een topper van een kaart gemaakt hebt en een hele eer om gast DT te zijn, wees er maar trots op!! Je kaart is weer met veel liefde en zorg gemaakt en is schitterend, zoals altijd!
Zet 'm op hè!!! liefs van Gerie

Claudia's kaartjes zei

Hoi,

Wauw,

Schitterende kaart.

grtjs
Claudia

Danoesja zei

Hoi Frouwkje
Je kaart is schitterend met deze mooie ingekleurde digi en er zitten lekker veel bloemen op.
Leuk dat je meedoet bij Addicted to Stamps.
Veel sterkte en beterschap.
Lieve groetjes, Danoesja.

Theresia zei

Dat is en heel medisch rapport en je wordt er niet vrolijk van, Frouwkje! Het is waardeloos om altijd met pijn te zitten. je wordt er ook moe van zowel geestelijk als lichamelijk.
Ik zit met een soortgelijk verhaal en ga nu telkens naar een arts of therapeut waarvan IK denk dat het kan helpen.
Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je toch wat ontspanning kunt vinden in het keertjes maken.
Dit is weer een supermooi kaartje.
Leuk dat je gastdesigner bent!
Groetjes, Trees

Henriëtte zei

Wat heb je een supermooie kaart gemaakt.
Heel veel sterkte, het duurt inderdaad lang als je 2 weken moet wachten, hopelijk hebben ze dan gelijk een goede diagnose zodat het allemaal opgelost kan worden voor je.

Liefs Henriëtte

cheiron zei

Gorgeous image and your coloring is absolutely stunning! Thanks so much for playing along with us over at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog this week :)

Wendy Koorevaar zei

Lieve Frouwkje, wat een ellende toch allemaal met de pijnklachten. Ik hoop tich zo dat er gauw een oplossing voor is. Ik wil je heel veel sterkte wensen....

Je kaart is er weer 1 om in te lijsten hoor! Werkelijk schitterend!

Liefs,
Wendy

kreative basteltante zei

OMG this is so faboluos card. Thanks for playing with us over at Hanna & Friends.
Hugs Manuela

Anne Chilvers zei

Absolutely stunning ! I love the choice of colours and decoration and the image colouring is beautiful. Thanks for joining in with the Sisters of Craft challenge, good luck and best wishes, Anne DT.

Meighan Wheller zei

Beautiful image and stunning colours.. Thanks for sharing with us at ABC Challenge. Meighan DT

Unknown zei

Thank you so much for playing along over at Noor! Design UK!

Just loved your creation, and hope to see you back here next time!

DT - Keeley Ainsworth
Noor! Design UK

DonnaMundinger zei

What a gorgeous card and fabulous coloring Frouwkje! Hope you find an answer to the pain you're having. Feel better soon. Thanks so much for joining our Flowers Challenge at Aurora Wings. xxD

Inkypinkydelights zei

What a lovely creation! Thank you for sharing at Fussy & Fancy Friday Challenge. Judy DT x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...