dinsdag 16 december 2014

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar

Hallo allemaal,

Sorry, dat jullie zo lang niets gehoord hebben van mij. Maar door allerlei persoonlijke omstandigheden kon ik geen kaarten maken en had er ook de energie niet voor. Ik heb o.a. een burn out, waarvan ik nu een beetje aan het herstellen ben.
Normaal wat er ook gebeurd, was ik altijd wel iets aan het freubelen, maar zelfs dat ging niet.

De reden dat ik nu wel een bericht schrijf is omdat ik jullie toch een heel fijn kerstfeest en een heel gelukkig, creatief en gezond 2015 wil wensen :-).

Deze kaart heb ik vorig jaar december gemaakt, maar ik vond het gewoon leuk om een bericht te maken met een kaart erbij ;-).

'klik' op de foto voor een vergroting ;-)Het bloggen en kaarten maken heb ik gemist en ik hoop jullie in het nieuwe jaar weer nieuwe creatie's te kunnen laten zien. En ook weer bij jullie langs te komen ;-).

Wat ik ook hoop is dat 2015 voor mij een véééééélllllllllll beter jaar wordt!! Zonder (o.a) alle pech met mijn gezondheid. Maar ik blijf hopen en ik ben een vechter. Dus het zal allemaal een keer beter worden :-D.

Ik wens jullie hele fijne, liefdevolle en gezellige dagen!!


11 opmerkingen:

Anoniem zei

Op naar een beter jaar voor jou!!!
Ondanks alles...fijne feestdagen.
Creatieve groetjes, Gaby

Wil zei

Jeetje Frouwkje,dat is ook wat.Gelukkig gaat t nu wat beter!!!!!
Neem de tijd ervoor,doe nog maar rustig aan hóór.
Voor jou en allen die je lief zijn,fijne dagen en vooral een HEEL gezond jaar.

Lieve groet WIL

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dan hoop ik dat 2015 inderdaad een beter jaar voor je mag worden Frouwkje en dat de zin om te freubelen ook maar terug mag komen. Je deelt een prachtig kaartje met ons en ik wens jou ook een heel goed en gezond 2015 en fijne feestdagen.
Lieve groetjes Miranda

Marijke zei

Dat is niet niks een burn out,het is zeker te hopen dat het volgend beter met je gaat. Ik wens je voor volgend jaar een super gezond jaar en heel veel plezier in de goede/ kleine dingen die gebeuren om je heen. Groetjes Marijke.

Marjanne zei

Neem de tijd om beter te worden, ik hoop voor je op een beter 2015! En dat we weer van je creaties mogen genieten. Sterkte meid!!

mlarisa zei

This card is great! Stunning colors, wonderful composition, very beautiful decoration! My in a better mood when I saw your creation. I wish you better health and mood, so you can make your cards again, the same wonderful!

Margreet zei

Ik wens jou ondanks alles fijne feestdagen en een voorspoedig 2015.
Groetjes Margreet

Gerrittina zei

De hobby heeft mij enorm geholpen bij het herstel. Ik hoop dat het jou er ook doorheen helpt. Maar pas goed op jezelf en niet te snel willen!!! Fijne kerstdagen en een supergoed 2015 gewenst.

Gr. GZ

Gerrittina zei

Het is trouwens een prachtige kaart!!

Aartje zei

Fijn om weer iets van je te horen. Ik hoop dat 2015 een geweldig jaar voor je mag worden, waarin alle zorgen achter je mogen liggen.
Groeten, Aartje

Antoinette/Cultivate Life in Joy zei

Hi Frouwkje. I am still enjoying my visit. And Wow your cards are overflowing with gorgeousness. I am going to send you an invite to a 2015 World Wide Open Design Team Challenge so you can enter. I really hope you do. Your cards are amazing and everyone would love visiting and sharing your love of creative cards. You have to be on a Design Team on any Blog. Please tell me you are. Here is the Blog if you are. http://2015worldwideopendesignteamchallenge.blogspot.com.au/ Big Texas Hugs, AntoinetteT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...