zaterdag 6 juli 2013

Warmest winter wishes

Hallo allemaal,

Zo, daar ben ik eindelijk weer..............Ik heb veel voorbereidend werk kunnen doen. Wij hebben straks ook 3 weken vakantie. En hoewel we niet weggaan, wil ik niet een kaartje 'moeten' maken.

Vandaag laat ik deze kaart ook zien bij het Hobbyhome Hobbyartikelenblog :-).
Er zijn hele leuke, nieuw mallen uitgekomen van Noor Design :-). Daar 'moest' ik een kaartje mee maken.
Ook deze Bestie van Sherri Baldy vind ik onwijs leuk. Dit vond ik heel leuk om te combineren met elkaar.
Het designpapier is ook een nieuwe paperpad van Noor Design -Winter Paper bloc-. Mooie blauw/groene kleurtjes.

'klik' op de foto voor een vergroting :-)

Ik heb witte cardstock, glanspapier van papicolor en zilverpapier erbij gebruikt. De randen van het witte cardstock heb ik bewerkt met Distress Ink Broken China. De overige randen heb ik bewerkt met Versamark, witte embossingpoeder erover en verhit met de heatgun.Voor het eerst een Go Kreate mal gebruikt. De Large frame Frilly #2.  Leuk om weer eens een andere kaartvorm te gebruiken.
Het hekje achter deze Bestie is een Doohickey van Magnolia. De sneeuw heb ik gemaakt met struktuursneeuw van Deco Art, daarover voor de 'nodige' glitter (hihi.....tuurlijk kan ik niet zonder....) nog wat crystal glitter multi ultra fine. Ik heb voor de 'bontranden' van deze 'Bestie' flower soft wit gebruikt. Blijf het leuk spul vinden :-).


Op het hart van Magnolia -So Wrapped Lovely- heb ik een strik gemaakt met de mini bowdabra. Daarop een Icy flatback. Deze was helder van kleur en heb ik gekleurd met de copic marker BG53. De kleine 'zilveren' belletjes (8mm) heb ik vorig jaar gekocht bij de HH shop. Het sneeuwvlokje is van Dress It Up, daar heb ik het oogje afgeknipt zodat ik het kon opplakken. Nog wat Stickles Stardust opgedaan.


Hier zie je dan de prachtige nieuwe ijsrand van Joy/Noor Design -Winter Wishes-. Ik heb de hele ijsrand gebruikt en de losse ijskristallen. Deze zijn van maat en vorm hetzelfde als de ijsrand. Alleen stopt de ijsrand  iets over de helft.......moeilijk uitleggen op papier......Ik zou zeggen kijk even bij de stanzen, dan is het wel duidelijk. Maar je kan het dus heel goed combineren met elkaar. Deze mallen heb ik gebruikt: IJsrand 6002/2021, IJssterren 6002/2018, 6002/2019, 6002/2020.



De swirl -noor design 6002/0162- achter het bloemen trosje heb ik met het glanspapier en nog een keer met zilverpapier gestanst. De takjesswirl met het hartje erin is een Doohickey van Magnolia. De witte bloemen heb ik bij de Ribbon Girl gekocht, daarin de (gekleurde) Icy flat backs gedaan. De zilveren roosjes zijn van Jolara. Op de zilveren roosjes heb ik nog wat witte acrylverf (van Xenos) aangebracht. Helemaal links zit een trosje (wit/zilver) van Magnolia. De witte trosjes komen uit eigen voorraad.

De pin in het trosje heb ik zelf gemaakt. Ik heb nog meer pins gemaakt (naar voorbeelden op de site van EBbies en een paar zelf  'verzonnen') .......die 'wachten' nog op een kaartje.........
Ook weer heel leuk om te doen :-). Daar ga ik dus ook nog verder mee 'spelen'..........

Alles om dit te maken heb ik bij EBbies gekocht ;-)


De tekst is van CC Design -Frosty Greetings- en heb ik op een stukje cardstock gestempeld met Versamark, witte embossingpoeder erover en verhit met de heatgun. Dit heb ik gemat op een Craftable van Marianne Design CR1242.

Er is in hobbyland weer iets heel leuks (waarschijnlijk kennen veel mensen dit product al ??). De witte stipjes op de muts heb ik gemaakt met een Molotow marker 127 HS (160 signal white). Ik vind het zo'n supergave marker :-D. Deze marker is er in meerdere kleuren. Ik heb deze bij Doe@ding gekocht. Diny Sprakel heeft een hele goede uitleg op haar blog over deze Molotow markers



De copics die ik gebruikt heb:
Huid/blos: E11-E21-E000-E0000/R21-R20
Ogen: BG18-BG45-BG53-BG11
Lippen: R20-R21
Haar: N7-N5-N3-N1
Blauw/groen: BG18-BG45-BG53-BG11-BG10
Zilvergrijs: N7-N5-N3-N1
Gesp schoen: N2

Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de challenge bij:
Crealing -geen vierkant-
Ge-We Hobbychallenge -Alles Mag-
Inky Chicks -Anything Goes-
The ABC Challenge -'Q for Quite A Few' (Lots of Layers)

Zelf vond ik de kaart onwijs leuk om te maken, ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden.
Bedankt voor jullie bezoekje en ik wens jullie een hele fijne dag!!

              Veel liefs,
             Frouwkje.



23 opmerkingen:

Lia zei

Nou hij is ook echt onwijs schitterend hoor, wat een boel mooie details heb je gebruikt, super hoor,
groetjes Lia

Antoinette Voorn zei

Frouwkjuuuuuuuu!!! Sorry voor de woorden maarrrrr....DIT IS GEWOON ASOCIAAAL MOOOI!! iK LIG HIER MET EEN ZUURSTOF FLES ZO ADEMLOOS BEN IK !!

gR aNTOINETTE

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje
En een super leuk stempeltje
Groetjes Margreet

Scraptastische hobby zei

Hoi Froukje,
Wat een glitter en glamour,*** schitterend*** kaartje in prachtige kleuren, ik raak niet uitgekeken!!!
GE_WEL_DIG!!! liefs van Gerie

Hanny zei

Wow, wat een heleboel details, je raakt niet uitgekeken, van de ene OOO in de andere Ooo hihi. Schitterend gemaakt. Ook al ga je niet weg, vacantie in eigen land kan ook heerlijk zijn hoor, zeker met dit mooie weer, geniet maar lekker.
liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Angela zei

Hoi Froukje,

Hartstikke leuk dat je met deze schitterende creatie meedoet aan de challenge van GeWe Hobby.

XOXO Angela

Chantal zei

Wauwwwwww Frouwkje, wat is het toch weer een schitterende kaart van jouw hand!

jolanda zei

wow wat een super gave kaart

Riet zei

wowwwww wat is dit een schitterende kaart.

Liefs Riet.

Marrie zei

Hallo Frouwkje,

Wat heb jij een schitterende kaart gemaakt zeg helemaal super hoor.

Lieve groetjes Marrie

Joukje zei

Wat een prachtige kaart Frouwkje!
Ik raak niet uitgekeken.
Fijn weekend
Groetjes Joukje

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Wat een pronkstukje/kaart heb jij gemaakt. Wauw .. echt wauw...ik wist niet wat ik zag. Ook maar kijken wat er allemaal opstaat. Wat een mooi geheel. Weer een genot om naar te kijken en te ontvangen! LOL... gezellige groetjes en een fijne zondag. Lida

Anita Meijer zei

Wauw wat is dit schitterend Frouwkje, helemaal geweldig.
Liefs van Anita

Unknown zei

hallo frouwkje
het is een schitterende kaart geworden
met allerlei frutseltje ,wel leuk voor in de winterse sfeer en heel mooie kleuren
veel liefs van marcelline

Tineke zei

Ik vind hem SCHITTEREND Frouwkje, echt een juweeltje en ik kijk mijn ogen uit!

Liefs Tineke

Creation by Heart zei

Hallo Nelly, zag jouw creatie bij Tiets en vond hem zo mooi dat ik even doorgeklikt heb naar jouw blog. Leuk dat je alles erbij verteld wat je gedaan hebt en wat je hebt gebruikt. Hierdoor weet ik nu ook dat de winter paperpad van Noor erg mooi is. Ik twijfelde of ik 'm zou kopen, maar nu weet ik het zeker:)
Lieve groeten, HennyB:)

Frouwkje zei

Dank je wel Henny :-).
Ik heet trouwens Frouwkje, hihi ;-)
Liefs, Frouwkje

Marlies zei

Wauw wat een schitterende kaart!! Mooie 'ijs'kleuren en zoveel mooie details! Ook een lief digi. Een kunstwerk Frouwkje! groetjes, Marlies

Ju@nita zei

Wow wat een schitterende kaart echt fantastisch Frouwkje.Kom echt ogen te kort,er is zoveel leuks te zien.En met dat warme weer vandaag verlang je toch een heel klein beetje naar de kou,whawhawha!!!!

Nee hoor vind het juist heerlijk de warmte.Met jouw kaartje heb ik weer genoeg inspiratie op gedaan,leuk dat je dit met ons wilt delen.

Hartstikke bedankt,je bent voor mij een topeer,

lieve groetjes Nit@

Wendy Koorevaar zei

Jee wat een beeldschoon kaartje! Ik kijk mijn ogen uit. Dit is er een om in te lijsten hoor Frouwkje!

Liefs,
Wendy

Richtsje zei

Het is een ware beauty Frouwkje, ook ik kijk mijn ogen uit! Wat heb je dit geweldig mooi gedaan...prachtige details, schitterend alles in deze blauwe ijstinten, een fantastisch geheel!!

Groetjes Richtje

Neltine zei

Allememachies Frouwkje wat heb je hier voor moois gemaakt. Jij bent goed bezig geweest hihi Heel goed bezig zelfs:p:p Wat een prachtige creatie. Echt een kunstwerkje. Ik blijf maar kijken en zie elke keer weer nieuwe details;)

Alvast een fijne vakantie hoor. Even lekker rust en niks moeten is zo fijn:-)

Groetjes Neltine

Marjanne zei

wat een geweldig mooie kaart!! Super zeg!!
Je portemoneetje staat gehaakt en wel op mijn blog. Zonder voering dat is me niet s gelukt, maar het is toch wel heel leuk geworden al zeg ik het zelf! Bedankt voor de uitleg! http://couleursetfantaisies.blogspot.fr/2013/07/ete-en-picardie.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...