zaterdag 8 juni 2013

Life is about using all the colors

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik graag de nieuwe volgers van mijn blog van harte welkom heten!! Gezellig dat jullie mijn blog willen volgen. Ik wens jullie heel veel plezier met het bekijken van de creatie's en wellicht doe je inspiratie op ;-).

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Ik heb, voor zover het mogelijk was, heerlijk een paar keer een uurtje in de zon gezeten  :-D. Zo fijn dat het zonnig en warm is.

Wat was het dit keer lastig om de foto's goed op het blog krijgen, een frustrerende bezigheid :-(. Normaal gesproken heb ik dit zo voor elkaar. Maar het ligt of aan mijn fototoestel of aan Paint Shop Pro of aan Blogger, maar ik kreeg het niet goed. Het heeft echt uren geduurd en met veel kunst en vliegwerk is het min of meer gelukt. De foto's staan onder mijn mapje foto's goed, maar als ik ze hier neer wilde zetten kreeg ik een foto alsof je in een lachspiegel kijkt. Helemaal vervormd was de foto. Of de foto werd op z'n kop gezet en ga zo maar door......... grrrrrrrrrrr. Maar goed..........het is gelukt.........geef ook niet zo snel op hoor ;-).

Ik heb een MDF deurhanger gepimpt. Deze is van Let's Get Bizzee en heb ik bij Hobbyvision gekocht.
Vandaag laat ik deze creatie ook zien bij het Hobbyhome-Hobbyartikelen blog. Ik vind de artikelen van Noor design heel erg leuk en heb op deze deurhanger best veel Noor mallen gebruikt. Je kan ze zo veelzijdig gebruiken ;-).

Het designpapier is van Bo Bonny -Ambrosia Collection-. De meeste randen van het papier en de zijkant van de deurhanger heb ik bewerkt met Distress Ink Broken China en/of Vintage Photo. Deze onwijs leuke digi is van Sherri Baldy -Arty Annie-. Toen ik haar zag wist ik gelijk dat ik deze wilde gebruiken om een deurhanger voor mijn kamer te maken. 'My passion for colors' komt hier helemaal tot uiting :-P. Alles gebruiken wat ik leuk vind, kleuren, bloemen, vlinder, superleuke digi om in te kleuren..........Life is about using ALL the colors ;-).

'klik' op de foto voor een vergroting


Ik heb haar uitgestanst met een Spellbinder Label Five. De randen heb ik bewerkt met Distress Ink Broken China en Vintage Photo. Onder deze Spellbinder zit een vierkante mal van Noor -6002/0147-. Deze heb ik uitgestanst met het Designpapier. Daaronder nog een keer van Designpapier en dan iets groter geknipt.



Het schoolbordje (aan een wasknijper) heb ik ooit eens een keer bij Intratuin gekocht. Doordat de deurhanger van Let's Get Bizzee is, kreeg ik het idee om er 'I am Bizzee' op te schrijven (met een schoolbordkrijtje). De border van Noor Design -6002/0149- heb ik in 2 stukjes geknipt en uit designpapier gestanst en nog een keer, maar dan wat groter geknipt.


De tekst is een freebie van TLC. Deze heb ik in een label van Noor Design -6002/0144-gezet. De vlinder is ook van Noor Design -6003/0023-. Onder de vlinder zie je nog net een stukje van een hoekmal van Noor -6002/1048-. Het lint komt uit eigen voorraad. De hartjes en rondjes heten Icy Flat Back. De blauw/groene rondjes heb ik zo gekocht. Maar je kan ze ook in een 'heldere' kleur bestellen en dan zijn ze heel goed te kleuren met je copics!! Ik heb 1 hartje gekleurd met V09 en de andere met BG18.


De bloemen zijn van WOC. Op de bloemen Stickles Diamond gebruikt. De swirl onder de bloemen is van Noor Design -6002/0163-.


De copics die ik gebruikt heb:
Huid: E11-E21-E000-E0000
Ogen: BG75-BG57-BG32-BG10
Mond: YR18-YR12
Haar: V09-V17-V15-V12-V000
Blauw/groen: BG75-BG18-BG57-BG32-BG11-BG10
Paars: V17-V15-V12-V01
Oranje: E17-YR18-YR15-YR12-Y32
Geel: Y28-Y26-Y15-Y13-Y11
Copics: W4-W1-W00
Schaduw en grond: C5-C3-C1-C00 en blender 0

Met deze deurhanger doe ik mee aan de challenge bij:
Fussy and Fancy Friday Challenge -Bling it On-
Ge-We Hobby -Vlinders-
Sister Act Card Challenge #10 -Anything Goes-
The ABC Challenge -O for Open (Anything Goes)-
Addicted To Stamps -Bingo, Ribbon/Lace, Flowers, Sentiment- 
Crealing Challenge Juni -bloemen- 
A Creative Romance -Anything Goes-

Ik heb er met veel plezier aan gewerkt en ik ben heel benieuwd hoe jullie mijn deurhanger vinden! Ik word er in ieder geval blij van, van al die vrolijke kleurtjes ;-).
Bedankt voor de superleuke reactie's op mijn vorige kaart en jullie bezoekje.
Ik wens jullie een hele fijne dag!!

              Veel liefs,
             Frouwkje.


Follow on Bloglovin






29 opmerkingen:

Lia zei

Ik vind hem echt gaaf, nee supergaaf, wat een mooie kleuren en details zeg, toppie hoor,
groetjes Lia

Marianne zei

Ziet er heel goed uit.
Liefs, Marianne

Henriƫtte zei

Wat een prachtige deurhanger, zoveel te zien en zulke vrolijke kleurtjes. Super!

groetjes en fijn weekend,
Henriƫtte

Margreet zei

Wat een super mooie deurhanger
Groetjes Margreet

Antoinette Voorn zei

Het geheel past ook weer super bijelkaar en waar haal je altijd toch weer die inspiratie vandaan!! Top hoe jij altijd je creaties maakt!

Gr Antoinette

Plony zei

Geweldig vind ik hem Frouwkje.......heerlijk al die kleuren! Geweldig ingekleurd zoals altijd.......het is een juweeltje.
Fijn weekend, liefs van Plony.

jolanda zei

mooi en vrolijk

Scraptastische hobby zei

Jemineetje Frouwkje,
Wat een prachtige explosie van kleuren!
Alles past zo mooi bijelkaar en prachtig ingekleurd, en je tekst op de deur hanger past helemaal hierbij, life is about using all the collors! Superrrrr mooiiiii.
Lieve groetjes van Gerie

Tineke zei

Wow wat een schitterende deurhanger Frouwkje, gaaf!!!!

Liefs Tineke

Marcella zei

Hoi Frouwkje

Wat een geweldig mooie deurhanger heb je gemaakt .
Prachtige kleuren en een hele boel moois op te zien .
Fijn weekend
Groetjes Marcella

Marjanne zei

o wat ziet dit er mooi uit!!

Mojca zei

Woooow what a gorgeous door hanger! I love your colouring and he choice of colour. Thank you for joining us at ABC Challenge. hugs! Mojca

Riet zei

Wat heb je een schitterende deurhanger gemaakt Frouwkje.
Leuk is dit om te doen,heb er zelf ook 1 gemaakt.

Liefs Riet.

Hanny zei

Wat een geweldige mooie deurhanger is dit, wat zal dat vrolijk aan een deur hangen. De kleuren vind ik super en zo lekker vrolijk ook. De naam op deze manier is erg leuk gevonden, prachtige creatie hoor Frouwkje.
Geniet van het zonnetje, fijn weekend, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Marlies zei

Een hele mooie deurhanger! Hele mooie vrolijke zomer kleuren en prachtige details. Geniet van het zonnetje zolang het kan! groetjes, Marlies

Maris zei

geweldigggg ik vind haar schitterend xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ontzettend gaaf gedaan Frouwkje,heerlijk al die kleurtjes en alles klopt bij en met elkaar,ik ben er echt weg van...lieve groetjes Miranda

Anita Meijer zei

Wauw wat heb je dit schitterend gemaakt Frouwkje, echt helemaal super.
Liefs van Anita

Richtsje zei

Grandioos, wat een geweldige kleurenexplosie!! Super Frouwkje, dit heb je wel heel gaaf gemaakt en zo leuk om dat aan je deur te hangen nu je alles erop hebt verwerkt wat je mooi vind!

Groetjes Richtje

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Frouwkje wat een leuke deurhanger heb je gemaakt. Niet alleen leuk, maar hij is heel vrolijk en zoveel details en vooral super mooi ingekleurd. Toen ik een cursus volgde als demonstratrice ook wel een deurhanger gemaakt, maar deze is 100x mooier. Gezellige lieve groetjes Lida

Marja Sch zei

Schitterend gedaan hoor mooie kleuren. Gr Marja

Ans Gilbert zei

Hoi Frouwkje,
Wat een schitterende deurhanger is dit, prachtige digi en super ingekleurd, heel mooi papier en heel veel moois te zien op je deurhanger..leuk is dat pimpen..liefs van Ans

Unknown zei

frouwkje
ik vind ze schitternd mooi gemaakt , leuke kleuren heb je wel gebruikt
veel liefs van marcelline

Agnes zei

Ja Frouwkje, je doet de naam van je blog idd eer aan en wel met Ɣl je creaties en kaartjes!
Ook dit pronkstuk past er weer goed tussen!
Geweldig mooi gemaakt!
Fijne week en groetjes, Agnes

Ann Marie Governale zei

What a beautiful door hanger. I just love the colors on this Bestie image and such wonderful design papers. Thank you so much for joining our first challenge at A Creative Romance. We look forward to seeing your lovely creations in our next challenge! Good Luck! xxx Ann Marie

Wendy zei

Magnifiek Frouwkje, wat een prachtige deurhanger!! Wederom zoooo mooi ingekleurd, wat een leuke digi's zijn dit hƩ. De tekst boven je post is zo veelzeggend...om nog even over na te denken. En alle kleuren, details...adembenemend mooi! Enne...foto's maken is bij mij ook altijd een dingetje.... Ik moet zeggen dat jouw foto's er wel goed uitzien hoor.
Lieve groetjes, Wendy

ebbies.nl zei

Ik zit met verbazing te kijken naar deze kleurrijke creatie, geweldig Frouwkje!! Prachtig ingekleurd weer! En je tip over de heldere icy flatbacks klopt, ze zijn prima te kleuren met de copic stiften!
Groetjes, Els

Sarah zei

Oh my goodness what a gorgeous creation!!! I love everything, all the tiny details, the cute image and amazing colouring. Thanks for joining us at Sister Act Card Challenge :)

Sazzle zei

Congratulations Frouwkje you've been hand picked in our top 5 over at Fussy and Fancy :-) Please pop over to our blog to pick up our badge for your blog.


xx Sazzle xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...