zondag 14 oktober 2012

Notitieboekje

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle superlieve recatie's op mijn vorig bericht. Valt me niet mee om een stapje terug te doen, maar ik moet wel. Dit is nog een DT kaart die ik al 2 weken geleden gemaakt heb en nu kan laten zien. Helaas moet ik nog wel even mijn pauze 'volhouden'.

Ik heb eindelijk een notitieboekje voor mijn zus gemaakt. De vorige
2 boekjes die ik gemaakt had vond ze zo leuk en ze had me al wat 'hints' gegeven om er één te krijgen. Ze houdt erg van vintage. Nu heb ik wel wat vintagekaarten gemaakt, maar veel ervaring heb ik er niet mee. Toch vind ik dit ook heel erg leuk om te doen.

Dit is gelijk ook mijn laatste creatie als DT-lid voor het
Hobbyhome Hobbyartikelen blog.
Helaas lukt het me niet meer vanwege gezondheidsproblemen. Ik heb het met heel veel plezier gedaan en het was erg leuk om samen te werken met de andere teamleden. Het werd teveel met ook het Copic Marker Beneluxblog erbij.....
Er gaat zoals ik in een eerder bericht al zei heel veel tijd en energie in mijn revalidatie zitten. En dat heeft nu even voorrang.
Ik blijf het HH blog volgen en ook leuke artikelen bestellen bij Hanneke van de HH webwinkel!!!

Voor deze creatie heb ik een notitieboekje gekocht bij de V&D. Dit was een boekje met een glazend witte kaft (A-6 formaat). Ik heb Color Core Cardstock -Sugar'n Spice- gemat op het boekje. Hiervoor heb ik gaatjes in het rose cardstock papier gemaakt met de Crop A Dile II -Big Bite-. Dit daarna ingeknipt en tussen het spiraal gedaan en vastgeplakt. Het dessin papier is van Maja -Vintage Summer Basics-. Alle randen zijn bewerkt met Distress Ink Vintage Photo.


Het is misschien niet goed te zien maar het meisje zit voor een typmachine. Ik zal hieronder het plaatje in zijn geheel zetten. Op het vel wat ze in haar handen houdt heb ik de letters 'notes' geplakt. Deze komen van een Vintage dessinvel van Pion -PD 2314-. De hoekjes zijn gemaakt met een mal van NOOR 6002-0136. De 'sluiting' is gemaakt met een stukje van de border van NOOR 6002-0134. Ik heb haar uitgestanst met een Nestabilitie Standard Circle Large en gemat op een Craftable van MD -CR1201-.
De bloemen zijn van WOC. Op de bloemen nog wat Stickles Diamond gedaan. De plakparels van JoyCraft. Ik heb nog wat zilveren
spacer beads onder de rose rozen bevestigd. De zilverkleurige vlinder heb ik bevestigd op een mooi stuk kant met rozen.


Op de achterkant heb ik nog een andere hoek van NOOR -6002/0135- gebruikt. Ik vind de mallen onwijs mooi en ze komen heel goed uit de stans!! Mijn persoonlijke naamstempel heb ik uitgestanst met een Nestabilitie Standard Circle Large en Scalloped Large.

Dit is het plaatje dat ik gebruikt heb:

En dit is de link waar ik het plaatje vandaan heb:
http://magicmoonlightfreeimages.blogspot.nl/2012/05/just-too-cute-free-images-for-you.html

Ik ben heel benieuwd wat jullie van het boekje vinden!
Bedankt voor jullie bezoekje en
ik wens jullie nog een hele fijne dag !!


              Veel liefs,
             Frouwkje.

13 opmerkingen:

Diana zei

Een schitterend mooi boekje Frouwkje. Veel succes met je revalidatie, hopelijk verloopt je herstel voorspoedig, sterkte.
Groetjes Diana.

Plony zei

Ik vind het een schitterende creatie Frouwkje en ik bedank je dat je dit moois nog als afsluitende creatie op het HH-blog wilde plaatsen. Dankjewel voor je inzet en...het gaat je goed!!!
Liefs Plony.

Miranda Slagboom-de Groot zei

Heel ergmooi.
Groetjes Miranda

Marlies zei

Wauw wat een prachtig vintage notitie boekje heb je gemaakt. Mooie kleuren en mooie details. Een geweldig geheel en een leuk cadeautje! groetjes, Marlies

Margreet zei

Wat een prachtig notitieboekje.
Wens jou veel succes met je revalidatie.
Groetjes Margreet

Tineke zei

Wauw wat een gaaf notitieboek Frouwkje en wat jammer dat je moet stoppen bij HH maar je gezondheid gaat voor, heel veel suc6 met je revalidatie.

Dikke knuffel Tineke

anneke's creaties zei

wat is dit een schitterend notitieboekje
ik zie ze steeds vaker langskomen op blogger
maar deze in vintagestijl vind ik echt geweldig
natuurlijk wens ik je heel veel sterkte met je gezondheid en neem de tijd die je denkt nodig te hebben

groetjes anneke

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

super mooi notitieboekje.

groetjes jolande

Sinikka zei

Een erg mooi notieboekje. Doe lekker rustig aan Frouwkje. We blijven toch je trouwe volgers.
Liefs Sinikka

Riet zei

Wat heb je dit schitterend gemaakt Frouwkje.

Liefs Riet.

Agnes zei

Iets heel anders van jouw hand maar ook dit heb je heel erg mooi gemaakt Frouwkje!
En wat je gezondheid betreft: je bent al zo lang aan het tobben...probeer het nu eens echt rustig aan te doen, ook al zal dat moeilijk zijn, maar neem de tijd voor een volledig herstel!! Sterkte!!
liefs, Agnes

Chantal zei

Wauw zeg: anders, maar zeker net zo mooi!

Dineke zei

Lieve Frouwkje,

Bedankt voor je prachtige notitieblokje, in het echt is t'ie nog veel mooier ik heb hem al in gebruik en zal er nog lang plezier van hebben.
Nog gefeliciteerd dat je een van de beste was uit zoveel inzendingen, hij was ook super mooi.

Liefs, Dineke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...