maandag 6 augustus 2012

Happy Holliday

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik graag de nieuwe volgers van mijn blog van harte welkom heten. Zo leuk dat jullie mij ´gevonden´ hebben. Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie kan geven. Veel plezier met het bekijken van mijn kaarten/creatie´s!! Ook bedankt voor alle onwijs leuke reactie´s weer op mijn vorige kaart/tutorial. Zo ontzettend leuk om te lezen :-))

Vandaag wil ik jullie graag een kaartje laten zien die ik gemaakt heb voor de Challenge bij de Dutch Magnolia Lovers. Omdat ik de vorige keer gewonnen heb met mijn paperbagholder mag ik deze keer gastdesigner zijn. De opdracht is 'alles mag, zolang er maar iets van vakantie op te zien is'. De challenge loopt nog tot 18 augustus a.s.

De foto's die ik gemaakt heb komen wat 'gelig'over. Normaal belicht ik het anders, maar dan werd in dit geval de kleur paars meer blauwpaars en dat vond ik niet mooi. De kleur paars komt nu bijna over zoals het is. De kaart is in het 'echt' minder gelig...............

De basis van de kaart is gemaakt met Bazill Cardstock -Twig- en Color Core Cardstock Rich Amber en Fortune Teller. Het designpapier is van Kaiser Craft -Check In-.


Deze foto is zoals ik het normaal belicht, maar nu komt de kleur paars niet goed over......

Ik heb het design papier expres zo opgeplakt dat je de woorden Hotel, Trip en Traveling nog kunt zien. De randen waar de stempel van Magnolia 'Tilda on the loose' op staat heb ik bewerkt met Distress Ink Scattered Straw.
De standaard heb ik gemaakt met een stans van Joy Crafts 6002-0121. Het papier wat ik hiervoor gebruikt heb is Bazzill Cardstock Twig en deze bewerkt met Distress Ink Vintage Photo. De tekst Happy Holliday heb ik ooit eens gekocht bij Kruidvat. Deze heb ik uitgestanst met een Shapeabilitie Ribbon Banner en gekleurd met YR23 en 20. Alle randen van het designpapier en het cardstock heb ik bewerkt met Distress Ink Vintage Photo.


De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts. Op de bloemen heb ik Stickles Diamond gedaan. De tickets 'travel' en 'fun' heb ik gemaakt met een stempel van LOTV -grunge tickets T words-.


De flimstrip ribbon is van Tim Holtz. De bedeltjes (wereldbol en koffertje) heb ik via Markt Plaza bij Ria gekocht. Zij verkoopt heel veel leuke bedeltjes!!! In de hoeken heb ik crystal paarse plakparels opgeplakt.


De label 'can't forget' komt ook uit hetzelfde papierblokje.


De copics die ik gebruikt heb:
Huid: E0000-000-21-11 blos R20
Haar: E47-44-43-41
Geel: YR24-23-21-20
Paars: BV08-V28-V25-BV11-V20
Blaadjes: YG63-61
Slotje koffer: C5-2
Schaduw: W00-1-2 en blender 0
Grond: E43-41

Het kanten randje van het jurkje heb ik eerst Stickles Frosted Lace opgedaan. Daarna laten drogen. Ik heb dit gekleurd met een Atyou Spica pen Lavender. Ook heb ik met deze pen stipjes op de mouwen gedaan en heb haar een halsketting gegeven. Met een Atyou Spica pen gold heb ik stipjes (gedoodeld, hi hi) op haar schoenen en hoed gemaakt.

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge bij:
Moeders Hobbypaleis -vakantie-
Krea ´Teja´ -Alles Mag/Anything Goes
Totally Tilda Challenge -Summer Fun-

Ik ben heel benieuwd hoe jullie de kaart vinden!!
Bedankt voor jullie bezoekje en
ik wens jullie nog een hele fijne avond !!

              Veel liefs,
             Frouwkje.

21 opmerkingen:

Riet zei

Wat is dit een schitterende kaart.

Liefs Riet.

Sieta zei

Wauw, wat een pracht van een kaart heb je gemaakt Frouwkje.
Leuk dat je meedoet met de challenge van MHP.

Liefs, Sieta

Cinderella zei

Een geweldig mooie kaart

liefs Cindy

Wil zei

Ik vind je jurkje zo MOOIIIIIII gekleurd!!!!
De plooitjes zijn net echt.
Prachtig weer.

Groeten WIL

Diana zei

Wat een prachtige kaart Frouwkje, zo mmoi gekleurd!
Groetjes Diana.

mlarisa zei

Your card wonderful! Beautiful colors and so many beautiful interesting details, all the time it would be desirable to consider! It is very beautiful!

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtig kaartje en weer zo mooi ingekleurd, vooral het jurkje.

groetjes jolande

Margreet zei

Wat een schitterende kaart
En hele mooie kleuren
Groetjes Margreet

Jacqueline (Sjakkie) zei

Je hebt een geweldig mooi kaartje gemaakt, erg leuk. Helaas voldoet je inzending niet aan de voorwaarden (zie op het blog onderaan de challenge). Jammer, volgende keer beter.
Groetjes van Jacqueline

Marlies zei

Een super mooie kaart en wat een mooie kleuren combi! Super details en geweldig gekleurd!! groetjes, Marlies

Plony zei

Wat een schitterende kaart, geweldiggggg!!!!!!!
Lieve groetjes, Plony

Tineke zei

Wauw wat een schitterende kaart Frouwkje en zo super gekleurd weer!
Leuk dat je meedoet met de challenge van MHP.

Groetjes Tineke

Miranda Slagboom-de Groot zei

Het is een prachtige kaart.
Groetjes Miranda

Jeanet van der Lee zei

Hoi Frouwkje, nogmaals heel hartelijk bedankt dat je onze gastdesigner wilde zijn bij Dutch Magnolia Lovers, je kaart is werkelijk prachtig geworden! En helaas, bij Krea Teja is het de bedoeling dat je een kaart maakt speciaal voor dat blog, en mag je dus niet met andere challenges meedoen, sorry! Groetjes, Jeanet
P.S. Ik wordt je nieuwste volger hoor!

Lori zei

Your colouring is outstanding and love all the travel details, so fun! thanks for joining us at Totally Tilda, good luck!

Kirsty zei

Hi Wow What a fun creation ! Love the colour combination and every detail is just wonderful ! Thank you for joining us in the Totally Tilda Challenge ;0)

Mandy zei

Gorgeosu card, so many lovely details to look at and so beautifully coloured.
Thanks for joining us at Totally Tilda
hugs Mandy xx

jannie zei

wat een mooie kaart,die kleuren ook super hoor.

Chantal zei

Hoi Frouwkje, ik ben terug van vakantie en nu alles mooi aan het bewonderen en dit is werkelijk prachtig!!! Wat heb je je gd voor DML supermooi uitgevoerd zeg! Lieve groetjes, chantal

Babette zei

wat een super gave kaart, heel mooi.
Leuk dat je meedoet met de challenge van MHP.
Groetjes Babette

leonenkarin.blogspot.com zei

WOAW! Super mooie kaart heb je gemaakt zeg! Mooi al die lagen en kleuren bij elkaar; helemaal mijn stijl :D Gezellig dat je meedoet met de challenge van MHP. Groetjes Karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...