donderdag 14 juni 2012

Wishing you moments filled with wonder

Hallo allemaal,

Vorige week zaterdag heb ik bij Wenda een workshop "haren en plooien kleuren" gevolgd. Het was erg gezellig en leerzaam!!! Weer veel geleerd. En dat moest ik natuurlijk gelijk uitproberen. Geloof het of niet maar ik heb 10 uur over het inkleuren van deze digi gedaan (wel met oefenen erbij hoor).


De digi stempel is van Make it Crafty -Aleisha-. Een prachtige haarpartij om te kleuren!! De strik vond ik ook nog een hele uitdaging omdat ik voor het eerst met de C-kleuren de schaduw heb gemaakt. Heel erg wennen vind ik dit. Maar wel een mooi resultaat, je krijgt meer "diepte" op deze manier. De kleurnummers van de rose strik staan onderin het bericht vermeld. Ik wilde eens een andere kleurencombinatie uitproberen met de rose strik. Maar toch zal ik deze combinatie niet zo snel meer pakken, ik vond de kleuren heel moeilijk in elkaar overlopen (het blenden ging moeilijker als anders). Maar misschien ook wel omdat ik dit op Perfect Colouring Paper heb gekleurd en anders kleurde ik altijd op het papier van Nicole Verkooijen. Ik ben op het moment dus eigenlijk van alles aan het uitproberen. De strik ga ik nog eens proberen met de combinatie C5-C7 (of C3-C5) en RV17-55-63 en V01.

De basis van de kaart is gemaakt met ColorCore Cardstock Malaysian Orchid en Marine Blue. De rose kleur Cardstock heb ik op 17,2 cm in het vierkant uitgeponst met een MS pons Punch Around The Page -String Lace-. Daar op een (dubbel gevouwen) stuk van 15 x15cm blauw cardstock. Dit had ik al eens eerder gezien en zag het nu weer op het CMB blog waar Diny dit ook gebruikt had en bedacht dat dit misschien wel leuk was voor deze kaart. Ik heb alles afgerond met een hoekpons en "billenponsje". Het designpapier is van Wild Rose Studio -Butterfly Garden-. De randen om het afdrukje heb ik bewerkt met Distress Ink Spun Sugar. Op de hoeken nog plakparels van JoyCrafts bevestigd.


De bloemen zijn van Wild Orchid Crafts. Deze heb ik bewerkt met Stickles Crystal.


De tekststempel is van Whimsy Stamps -Magical Mini Letter Seals-. Deze heb ik uitgestanst met mallen van Go Kreate -NV202/203/204. De vlinders zijn van Unique en heb ik bewerkt met Distress Ink Weathered Wood.


De copics die ik gebruikt heb:
Huid: E0000-000-21-11
Haren: E35-Y26-E31-Y23-E50 en op het laatst E37-E59 (zelfde kleuren die Wenda gebruikte)
Strikken + jurk: C7-C5-RV17-55-63-02 (klein beetje)-00
Ogen: B39-37-34
Lippen: RV55
Lucht: B0000 + blender 0

Met deze kaart doe ik mee aan de challenge bij:
Crafts and me -Pearls and Roses
Cute Card Thursday -Punche-Drunk- (Use punches or have a drink (punch) inspired card...)

Voorlopig ben ik nog wel weer even "zoet" met dingen uitproberen. Zo wil ik ook de plooien oefenen die ik bij Wenda geleerd heb. En verder heb ik ook nog wel het e.e.a. te doen (ook voor het Copic Marker Benelux blog). Dus als jullie me even missen................;-))

Ik ben weer heel benieuwd hoe jullie de kaart vinden! Ik ben er toch best wel een beetje trots op........
Bedankt voor jullie bezoekje en ik wens jullie nog een hele fijne avond!!


              Veel liefs,
             Frouwkje.



19 opmerkingen:

Unknown zei

wowwwwwwwwwwwwwwww Froukje wat mooiiiiiiiiiiiiiiiiiii je hebt er wel 10 uur over gedaan maar het resultaat mag er wezen je kan zelf wokshops gaan geven en je kaart is ook beeldschoon

Liefs Nellie

Aartje zei

Frouwkje, prachtig zeg, wat heb je haar mooi gekleurd. Ik hoop dat de tijd die je er in gestopt hebt toch ontspannend was.
Groeten, Aartje

arjette zei

Waauuwww zeg, ik vind het een plaatje!!! Wat heb je de haren schitterend ingekleurd zeg, werkelijk prachtig!!!!!! De rest ook natuurlijk maar die haren vind ik echt super mooi!!!

gr. arjette.

RoseC zei

Frouwkje, your Aleisha is colored beautifully and looks fabulous on this pretty card. I love the depth you've given her through color contrast. Wonderful eyes too. So glad to see your entry at the Crafts and Me Stamps' digi team's Pearls and Roses challenge. Hugz, ~ Rose

Chantal zei

Ongelooflijk Frouwkje.... mijn mond valt werkelijk open en ik heb even een lekbakje nodig... wat is dit mooi! Hier kan ik alleen maar van dromen! Ik ga hopelijk in juli naar Hobbyvision waar Lydia ook workshop gaat geven en hopelijk gaat zij ons dit ook zo leren.... want wat is het mooi zeg!!! Ik snap best dat je hier 10 uur mee bezig bent geweest, maar het resultaat: OOGVERBLINDEND MOOI!!! Wil je mijn adres hebben hi hi... Lieve groetjes, Chantal

Margreet zei

Wat super mooi gekleurd, kan me voorstellen dat er heel wat uurtjes in zitten.
Fijn weekend
Groetjes Margreet

Brenda zei

wat een gave kaart! waarom heb je hem niet bewaard voor het cmb Blog? te gek gekleurd met die haren! en ja, er gaat een hoop tijd in zitten om zo te kleuren. . .
prachtig.
groetjes Brenda

Dineke zei

Wat een supermooie kaart en wat zijn die haren ongeloofelijk mooi ingekleurd. Ik kan me voorstellen dat je daar zo lang mee bezig bent geweest maar het resultaat mag er dan ook zijn,......een beauty!

Liefs, Dineke

Tiets zei

jeetje meis wat ziet dit er ,mooi uit...schitterend gekleurd,.!!
en je kaartje is werkelijk een plaatje.
Liefs Tiets

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtig kaartje, zo mooi hoe je de haren hebt ingekleurd, leuke digi.

groetjes jolande

Yvonne zei

Wow, Frouwkje oefening baart kunst zeggen ze!!! Dat is ook duidelijk te zien. Je hebt het snel te pakken zeg, echt helemaal geweldig. Vond het ook heel gezellig vorige week!!!!
liefs Yvonne

Diny Sprakel zei

Hoi Frouwkje, je neemt de aanwijzingen wel heel snel over, geweldig gekleurd. Zo veel diepte, ik ben blij dat ook Wenda daar veel aandacht aan geeft. Op deze manier komen de 'dure " marekrs erg goed tot uiting. Groet diny

Samantha zei

Kwijl, kwijl, helemaal super gedaan! Erg mooi! Er gaat inderdaad veel tijd inzitten maar het resultaat is toch geweldig zeg!
Groetjes, Samantha

Kim zei

WAUW!!! Jeetje wat een pracht van een creatie. En wat heb je die digi prachtig ingekleurd. Kan me goed voorstellen dat je wel een hele tijd bezig gewesst bent met die enorme haarpartij, maar het resultaat is ook echt helemaal te gek!

Groetjes Kim

Tinie zei

Wat is dit een beauty en met recht kun je daar super trots op zijn, de haren zijn zo geweldig ingekleurd, TOP!!!

Groetjes Tinie

Anoniem zei

Just gorgeous.Beautiful colours Love it. Hugs Sheila.x

Unknown zei

Amazing colouring - just beautiful. Thank you for joining in with us on Cute Card Thursday. Lynn ♥

coops zei

wow so stunning.amazing colouring of the beautiful image and i love your pretty colours.
thanks for joining us this week at crafts and me ;D

xx coops xx

Cathy zei

Wauw!!! Prachtig kleurwerk en superafwerking!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...