donderdag 16 februari 2012

So happy to hear the good news!

Hallo allemaal,

Eerst alles oefenen en dan een kaartje maken had ik gezegd. Nou........dat trek ik niet hoor. Dan ben ik volgens mij weken verder............en ik 'moet' af en toe een kaartje maken. Dus....ik ga oefenen en tussendoor kaartjes maken........is een veel beter idee ;-) Ik heb op één gedeelte van de cursus heel veel geoefend: zelf plooien maken in kleding. Toen zag ik een tutorial (van Colleen Schaan) hierover en heb deze gebruikt voor mijn kaart. Dit is de LINK voor de tutorial. De volgende kaart die ik ga maken wordt waarschijnlijk ook met plooien maar dan zonder hulp van een tutorial. Nu dus een beetje afgekeken, maar..........daar leer je ook veel van. En uiteindelijk moet je het toch zelf doen.
Ik heb ook voor het eerst geprobeerd om de haren anders te doen. Niet meer zo'n licht vlak over de haren heen maar het een beetje afgewisseld met donkere en lichte strepen.

Ik had eerst de jurk gekleurd met de kleuren uit de tutorial. En toen pas papier erbij gezocht. Dat was niet slim...............daar heb ik een hele tijd over gedaan. Want net deze kleur blauw kon ik niet vinden in al het papier wat ik heb. Gelukkig zat er nog wat in mijn restjes bak. En daar dacht ik natuurlijk pas aan toen ik alles al had doorgekeken. Normaal gesproken zoek ik eerst mijn stempel uit, daarna het papier en daarna pas met welke copics ik het ga inkleuren. Maar ja.......het is gelukt, pfffffffffftttt.


De basis van de kaart is gemaakt met ColorCore cardstock. Het designpapier is van Maja. De randen van het stempelafdrukje en tekststempel heb ik bewerkt met Distress Ink Faded Jeans. Ik vind deze stempel van Magnolia -Happy Spring Tilda- zo leuk, echt een 'hoera' plaatje. Onder het afdrukje heb ik kant schuin opgeplakt en daarover een stukje blauwe lint. Hier en daar nog wat plakparels van Joy Crafts.


De doohicky van magnolia -heart swirl- vind ik zo supergaaf!! Tussen de bloemen een zilverkleurig vlinder geplakt.


De rozen, aster daisy's en zilveren hoekjes zijn van Wild Orchid Craft. Op de bloemen nog wat Ranger Stickles Crystal gedaan. Achter de bloemen zit een creatable van Marianne Design -LR 0130-. Onder het strikje een superleuk bedeltje -joy- gehangen.


Op de (vintage) tag van magnolia een tekst van?????


De copics die ik gebruikt heb:
Jurk B26-24-21 blender 0 (heel licht over de vouwen)
Huid/blos E50-51-53-93
Haar E57-35-33-30
Sokken W2-1-00
Schaduw om Tilda en grond W2-1-00 en blender 9

Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de challenge bij:
Cute Card Thursday -flower power-

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn eerste poging 'plooien maken/kleuren' vinden. Zelf ben ik er best tevreden mee.

Bedankt voor alle leuke reactie's op mijn blogboek en jullie bezoekje!
Ik wens jullie nog een hele fijne avond!


              Veel liefs,
             Frouwkje.

24 opmerkingen:

Aartje zei

Hallo Frouwkje, fijn dat je gestopt bent met " oefenen" en ons weer iets moois laat zien. Ik vind dat je er heel goed in geslaagd bent om de plooien te kleuren. Ook het haar vind ik zo heel mooi geworden. Het is zo wie zo een hele mooie kaart geworden, dus met het papier zit je (uiteindelijk...) helemaal goed.
Groeten Aartje

Agnes zei

Ooooo, zóóóó super Frouwkje!
Het is idd flink oefenen en ook al heb je dan aan de hand van de tutorial gekleurd, net wat je zegt: je moet het toch zelf doen en één streepje verkeerd en je kan weer opnieuw beginnen.
Ik vind het klasse hoor, prachtig kaartje!
groetjes, Agnes

Tinie zei

Wauwww dit is toch helemaal super ingekleurd!!! En we leren toch allemaal van elkaar, ik vind de kaart super mooi ook wat betreft de details en kleuren!!!

Groetjes Tinie

marion zei

Schitterend Frouwkje ! liefs, Marion

Angélique zei

Een beetje tevreden? Je mag heel tevreden zijn wat s dit mooi geworden. Ook maar eens kijken naar die tutorial. Maar ik vind dat je echt mooie kaarten maakt. en ik kijk ook af daar leer je van en dat mag best, zeggen ze altijd tegen mij LOL
Groetjes angelique

Chantal zei

Ohhhh Frouwkje, tsja, wat moet ik nu nog zeggen.... ik ben gewoonweg sprakeloos... zo mooi vind ik je kaartje. Lieve groetjes, chantal

Tineke zei

Wauw Frouwkje gaaf kaartje weer enne je plooitjes zijn super gelukt!

Groetjes Tineke

Unknown zei

ooo frouwkje
wat is het knap ,inderdaad je staat al verder
echt knappe kleuren en de afwerking mmmmm zo prachtig gedaan
veel liefs van marcelline

JOKE zei

Jeetje zeg....jij kan plooien maken!!!!!
Ik was ook bezig met een kaartje maar ik moet eerst nog eens goed naar de plooien kijken want zoals ie nu is durf ik hem niet meer te plaatsen ;-)
Maar niet alleen de plooien zijn mooi hoor...het hele kaartje is geweldig en wat een heerlijke tekst dij dit stempeltje!!!
Liefs Joke

Angélique zei

Nou Frouwkje, ik heb t bekeken, ik ga het ook proberen maar zal er wel langer mee bezig zijn dan het bekijken haha, maar leuk dat je de linkt hebt gedeeld.
Groetjes angelique

Frouwkje zei

Graag gedaan hoor Angelique!! Succes!
Liefs, Frouwkje

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

best tevreden?, wauw, wat heb je het jurkje mooi ingekleurd en een geweldig mooi kaartje

groetjes jolande

Unknown zei

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww Froukje oprechte complimetjes wat superrrrrrrr ingekleurd ik heb het fimpje bekeken wat een werk meis je kan er wat van super in een woord schitterend

Liefs Van Nellie

Wil zei

Hoi,
Tjonge wat MOOI!!!!
Echt super. Ik heb de tutorial bekeken
en ga t komend weekend aan de gang met een heleboel afdrukjes en de L T
op de tafel erbij,want die plooitjes is hartstikke leuk.
Dank je wel en Groeten WIL

Jolanda zei

Oefening baart kunst zeggen ze altijd maar hier gaat het zeker op.
Aan plooien geen gebrek dus het was een mooie stempel ervoor die je werkelijk schitterend hebt ingekleurd.
Groetjes van Jolanda

Sinikka zei

Frouwkje, je bent "best" tevreden over je plooien???? Het ziet er geweldig uit!!!! Jij mag wel heel tevreden zijn. Je kaart is heel erg mooi geworden. Erg mooi met al die bloemen. Gr. Sinikka

Anoniem zei

Hallo Frouwkje,

Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt, een schatje. Dat jurkje heb je zo mooi ingekleurd, echt schitterend!! De kleuren passen perfect bij elkaar, je verdient een dikke 10.

Lieve groetjes Hanny/ masseuse HJ

anneke's creaties zei

wat een schitterend mooi kaartje
en die plooien zo mooi ingekleurd
ik ga zo gauw bij het filmpje kijken
daar kunnen we alleen maar van leren
ja echt suuuuuuuuuuuuuper.

groetjes anneke

Deb zei

So beautiful!

Many thanks for joining in the
♥Cute Card Thursday Challenge♥
this week! Debxx

k@rin zei

heel mooi gedaan hoor. Mooi gelukt.

Dineke zei

Hoi Frouwk,

Een beetje tevreden? Nou dat is zacht uitgedrukt wat heb je dat prachtig gedaan, helemaal super die plooien.
En dat haar ook helemaal anders,leuk hoor. Het is natuurlijk weer een geweldige kaart geworden met mooie kleuren en een fantastische afwerking.
Een super dikke 10.

Liefs, Dineke

Marlies zei

Een super mooie kaart! Prachtige details en het kleuren gaat je geweldig af!! Ook de haren zijn zo erg mooi! groetjes, Marlies

Michele Spera zei

Beautiful job! Thank you for joining us at CCT
Hugs
Michele

Cathy zei

Prachtig blauwe kleur en volgens mij heb jij echt geen oefenen van inkleuren meer nodig!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...