donderdag 14 juli 2011

Operatie

Hallo allemaal,

Het afgelopen jaar is niet makkelijk voor me geweest. Onder andere omdat ik sinds een aantal maanden weet dat ik geopereerd moet worden. De datum staat nu ook vast: 2 augustus wordt ik geopereerd aan mijn heup. Dit is voor mij de tweede keer, dus ik weet ongeveer wat me te wachten staat. Ik mag sowieso een aantal weken niet bukken. Het is voor mij dan niet te doen om kaarten te maken. Ik moet b.v. al bukken om een foto van mijn kaart te maken.

Maar aangezien ik altijd creatief bezig 'moet' zijn, ben ik gaan zoeken naar iets om mijn hersteltijd door te brengen (naast revalideren, fysio etc.).
Dat heb ik gevonden in beestjes haken. Hiervoor heb ik een extra pagina 'haken' gemaakt (zie je helemaal rechts bovenin). Er staat alvast één beestje op (een olifantje).
Haken kan je zittend doen, dus is dit een prima tijdverdrijf!! Een foto maken zal ik dan niet kunnen doen, maar dat doe ik dan wel weer als ik mag bukken.

Nu ben ik toch ook even andere dingen aan het doen. Ik moet me ook voorbereiden op de operatie en wat dingen in huis doen die ik straks een tijd lang niet kan doen.

Ik heb nog 2 kaartjes klaarliggen voor de geboorte van onze kleindochter of kleinzoon, dus deze krijgen jullie in ieder geval nog te zien. Het is best spannend..........nog een paar dagen voor de uitgerekende datum.

Na mijn herstel ben ik weer volop terug met kaarten maken hoor, want dat is toch het allerliefste wat ik doe!!!!  Zeker omdat ik sinds december vorig jaar 'ontdekt' heb hoe leuk ik het vind (en dat ik het kan...) om zelf kaarten te ontwerpen en maken!!! Ik maakte altijd kaarten na uit boekjes omdat ik dacht dat ik het zelf niet kon verzinnen. Echt..........dit is voor mij 'a dream come true'.
Door jullie reactie's ben ik ook meer gaan vertrouwen in mijn eigen kunnen, dus bedankt daarvoor!!!!!

              Veel liefs,
             Frouwkje.

14 opmerkingen:

Unknown zei

ik wil je alvast veel succes wensen met de operatie, en ach de dingen die je dan niet kan doen die kunnen nog wel even wachten. Doe het rustig aan, dan geniet ik nog even van je andere kaarten haha.

kus suzanne

Miranda Slagboom-de Groot zei

ik wens je alvast heel veel sterkte met de operatie en het herstel daarna
groetjes miranda

Diana zei

Hoi Frouwkje heel veel sterkte gewenst tijdens de operatie en veel liefs diana

Amarins zei

Heel veel sterkte gewenst. Kan me voorstellen dat kaartjes maken even niet lukt. Gelukkig heb je iets anders leuks gevonden. Veel haakplezier en hou je taai!
Groeten, Amarins

Astrid zei

Hi Frouwkje, heel veel sterkte alvast met de operatie.
Liefs Astrid

marion zei

Heel veel sterkte met de operatie, dat alles voorspoedig verloopt. Fijn dat je toch nog creatief bezig zijn kunt. Liefs,Marion

Chantal zei

Hoi Frouwkje, heel veel succes met je heupoperatie en ik hoop dat je spoedig herstelt. Ohh, maar spannend dat je oma wordt! Geniet daar ook lekker van en wij zien je kaarten weer tevoorschijn komen! Dat betekent dan direct dat het met jou ook weer beter gaat! Groetjes, chantal

Marianne zei

Veel sterkte met de operatie en hoop dat je daarna wat vlug herstelt.
Liefs, Marianne

Wil zei

Hoi
Alvast heel veel sterkte gewenst
En een spoedig herstel,zodat je weer snel aan je geliefde hobby kunt beginnen.
Groeten WIL

KarinsArtScrap zei

nou frouwkje ik wil je heel veel succes wensen met de operatie.

groetjes karin

Scrappingann zei

Héél véél sterkte gewenst voor 2 augustus.
Ik kwam jou tegen op de blog van Angelique, waar we met vele een poging wagen voor de verjaardags candy.
Dan zit er maar één ding op en dat is eens bij m'n mede bloggers gaan kijken.
Dat heb ik nu gedaan en ik heb ook besloten je te gaan volgen en ik zou het leuk vinden als je een tegen bezoekje komt brengen.
Groetjes van Anja / Scrappingann

Agnes zei

Hey Frouwkje,
Wens je vast veel sterkte voor de komende operatie!
Houd je aan de "regeltjes" na de operatie (niet altijd even leuk) maar des te voorspoediger zal je herstel zijn en kun je weer volop aan de freubel!
Groetjes, Agnes

Aartje zei

Hallo Frouwkje, sterkte bij de operatie en het herstel erna. Je gehaakt olifant is erg leuk. Met zo'n kleinzoon heb je wel een leuk doel om iets te maken.
Groeten Aartje.
P.s. Je kaarten vind ik altijd erg mooi, dus namaken hieft echt niet meer.

Margreet zei

Ik wens jou alvast veel sterkte bij de operatie en een voorspoedig herstel.
Groetjes Margreet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...