dinsdag 8 maart 2016

For You

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de reactie's op mijn vorig blogbericht. Ik waardeer het enorm dat jullie de moeite hiervoor nemen!!

Bij de groep Kit and Clowder (Alyce Keegan) is er een challenge. Met deze digi kan je meedoen (die krijg je dan ook met korting). De digi is van The East Wind -Aurora Vine-. Thema van de challenge is: Your favourite colours. Nu heb ik die niet echt. Ik vind zo veel kleuren  mooi (vandaar de naam van mijn blog, hihi...). Maar deze combinatie van kleuren vind ik bijzonder mooi ;-).
Je kan tot 20 maart meedoen!!

Ik vind deze digi zoooooooooooo onwijs mooi en leuk, ik 'moest' haar kleuren. En een kaartje ermee maken :-D

'klik' op de foto voor een vergroting :-)

De boomtak boven de digi heb ik zelf getekend. Jaja.....ik leer nog eens wat van Alyce....hihi...grapje...ik leer best wel heel veel!!! ;-). Ik heb al zo veel uit de hand getekend, het gaat steeds beter :-D. De rest van de achtergrond is gemaakt met behulp van een video turorial van Alyce.

De basis van de kaart is van Bazzill en ColorCore Cardstock.
Het is toch eigenlijk erg hé.....heb ik zoveel papier, maar niet het goede paperpad blokje wat hier bij past. Meestal kies ik eerst het papier en dan ga ik kleuren. Maar nu had ik dat andersom gedaan. Dus heb ik uit allerlei blokjes het goede papier erbij gevonden ;-).
Het blauw gestreepte Design Papier is van Bo Bunny -Peacock Lanestripe-. Het blauwe papier met stippen is van Basic Grey -Lauerdale-. Het lila papier is van JoyCrafts -Let's Party en het groen en geel papier is van Bo Bunny -Country Garden Collection.

De tekst is van Noor Design -6410/0317- en heb ik uitgestanst met de Postage Stamps -6002/0324-, ook van Noor Design.


De bloemen komen uit eigen voorraad. De blauwe bloemen heb ik wat witte gesso opgedaan. En op de bloemen nog wat Crystal Stickles gedaan.
De vlinders zijn van Dutch Doobadoo -472.948.007-. De randen van de vlinders heb ik een kleurtje gegeven met Distress Ink Fade Jeans en Dusty Concord.
Het kant komt uit eigen voorraad.


De bloemenrand is een nieuwe rand van Noor Design -6002/0476-. Ik vind het zo'n gave rand!! Ik heb de bloemenrand nog een keer gestanst en de grote bloemen hiervan geknipt en op het witte geplakt. De kleine blauwe bloemetjes en het groene 'stampertje' heb ik met (oudere) ponsen geponst.
Alle plakparels zijn van JoyCrafts.
Op de achterkant de standaard van Noor Design -6002/0290- gebruikt.


De Copic Markers die ik gebruikt heb:
Huid/blos: E04-E11-E21-E00-E000/R20
Ogen: B99-B29-B24-B12
Lippen: V17-V12
Haar: E18-E15-YR23-Y21 Voor het gekleurde lokje: B99-B24-B21-B00 en V09-V15-V12-V01
Blauw: B99-B29-B28-B24-B12
Paars: V09-V17-V15-V12V-01
Bloemen op de jurk: E35-YR15-Y15-Y11
Schommel: E47-E44-E43

Achtergrond:
Lucht: B91-BG000
Wolken: C3-C1-BV31
Boomtak: E47-E44-E43
Blaadjes: G99-YG67-YG03
Gras: G99-G94-YG67-YG03-YG21

Met deze kaart doe ik mee aan de Challenge bij:
-Kit and Clowder (op facebook) -your favourite colours en met de digi van The East Wind -Aurora Vine (tot 20 maart)
- Tiet's Creatieve Wereld (op facebook) Bingo kaart, ik heb gekozen voor: Plakparels, stans, bloemen ( tot en met 6 april)
-  Inky Chicks -Challenge #63 Ribbon and/or Lace-
- Sisters Of Craft -Anything Goes-

Ik ben heel benieuwd hoe jullie de kaart vinden :-) Ik ben er eerlijk gezegd heel blij mee en vind het mooi geworden. Vooral het kleurwerk ben ik blij mee :-D.
De komende dagen ga ik een blogrondje maken ;-).
Bedankt voor jullie bezoekje en ik wens jullie een hele fijne avond!!


10 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Frouwkje,
het is echt een supermooie digi en je hebt haar heel mooi ingekleurd en leuk dat je de tak er bij getekend hebt..
Je kaartje is weer op en top aangekleed..
groetjes,
Ans

Plony zei

Schitterend!!!! Wat een kleuren en hoe knap gedaan weer. Helemaal te gek. Dankjewel voor deelname aan de challenge bij Inky Chicks, xxx Plony

Scraptastisch zei

Wat moet ik hier nu op zeggen Frouwkje ik val compleet stil, hihi Alles is zo beeldig en je ingekleurde digi en zelfgetekende tak zijn schitterend, en je opmaak van je kaart helemaal TOP!!!
Lieve groetjes van Gerie

JOKE zei

Tja Frouwkje...wat moet ik hier van zeggen....meid meid wat kun jij kleuren uitzoeken en dan ook nog perfect kleuren!!! Geweldig!!
Liefs Joke

Wil zei

Fijn,dat het tekenen en kleuren je zoveel plezier geeft ,je creaties zijn dan ook super mooi,ook deze kaart is weer heel gaaf.

groet WIL

Doris knippenenplakken zei

Hoi Vrouwkje,
Prachtige kaart ! Heel veel moois op te zien mooi van kleuren heel mooi ingekleurd super top kaartje .
Groetjes Doris

lenywim35 zei

heel mooi en de kleurenook. grts leny w

Unknown zei

Fantastisch Frouwkje! De kleuren zijn echt geweldig en je achtergrond is ook al zo mooi. Ben een beetje jaloers ;) Ik ga de digi binnenkort ook eens inkleuren.
Veel liefs,
Renata

Caroline zei

Prachtige kaart Frouwkje en je kleurwerk is fenomenaal. Vind de kleurencombi ook zo mooi, maar ben zelf ook weg van lila. Dus vandaar. Groetjes, Caroline

Anne Chilvers zei

Beautiful creation, lots of attention to detail and lovely colours. Thanks for joining in with the Sisters of Craft Challenge, best wishes, Anne DT.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...